Αθλητισμός

Μουντομπάσκετ 2023: Zωντανά τώρα το τελευταίο ματς της Εθνικής

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα το ματς στη Mall of Asia Arena, στη Μανίλα.

Parallaxi
μουντομπάσκετ-2023-zωντανά-τώρα-το-τελευτ-1051824
Parallaxi

H Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο των αγώνων της για το Μουντομπάσκετ.

Η Εθνική Ελλάδας έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Προολυμπιακό Τουρνουά και μέσω αυτού θα διεκδικήσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μπάσκετ της χώρας μας έχει να βρεθεί στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου από το 2008 και τη διοργάνωση στο Πεκίνο.

Επισημαίνεται ότι ο αγώνας Ελλάδας – Μαυροβουνίου διεξάγεται στη Mall of Asia Arena, στη Μανίλα, δηλαδή στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων. Το ματς μεταδίδεται τώρα live τόσο από την ΕΡΤ1 και το ERTFLIX (δείτε εδώ μέσω διαδικτύου) όσο και από τη NOVA SPORTS START.

Οι αποστολές Ελλάδας και Μαυροβουνίου

Η Εθνική Ελλάδας παρατάσσεται με 11, αντί για 12 παίκτες στο Μουντομπάσκετ 2023 μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Μήτογλου, και ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης έχει στη διάθεσή του τους εξής αθλητές: Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Εμμανουήλ Χατζηδάκης.

Από την πλευρά του, ο κόουτς Μπόσκο Ράντοβιτς επέλεξε τους εξής 12 παίκτες για το Μαυροβούνιο στο Μουντομπάσκετ 2023: Νίκολα Ιβάνοβιτς, Κέντρικ Πέρι, Πέταρ Πόποβιτς, Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς, Ιγκόρ Ντρόμπνιακ, Νεμάνια Ράντοβις, Ντίνο Ράντοντσιτς, Αλέκσα Ίλιτς, Αντρίγια Σλάβκοβιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς.

Πηγή: ieidiseis 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα