Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γιατί ο Τεντόγλου αρνήθηκε να κρατήσει τη σημαία στην τελετή έναρξης

Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη συγκεντρώνουν πλέον τις περισσότερες πιθανότητες για να είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής.

Parallaxi
ολυμπιακοί-αγώνες-γιατί-ο-τεντόγλου-α-1128800
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαρία Σάκκαρη συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.

Η πρώτη όμως επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου. Ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής ευχαρίστησε αλλά αρνήθηκε την άκρως τιμητική πρόταση και δε θα είναι εκείνος ο σημαιοφόρος της αποστολής. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή που έχει υπάρξει, ο Μίλτος Τεντόγλου αρνήθηκε την πρόταση για να κρατήσει τη σημαία λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος που έχει.

Έχει φουλ πρόγραμμα με προπονήσεις και υποχρεώσεις και δε θέλει να παρεκκλίνει στο ελάχιστο απ’ αυτό, καθώς είναι πολύ σημαντικό για να εμφανιστεί πανέτοιμος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θέλει στους μεγαλύτερους αγώνες που έχει μπροστά του.

Ως εκ τούτου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή περίμενε για να δει αν θα προκριθεί η ομάδα μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να κάνει την πρότασή της στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δεν αποκλείεται οι σημαιοφόροι να είναι δύο, αφού έχει προκύψει και το σενάριο για τη Μαρία Σάκκαρη. Όπως και να έχει αύριο θα γνωρίζουμε αφού θα συνεδριάσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θα υπάρξει οριστική απόφαση.

Πηγή: sportal.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα