Αθλητισμός

Οργή φίλων του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο Μπριζ – Διάβημα στην UEFA από τον Δικέφαλο

«Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα» λέει αδελφός ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Parallaxi
οργή-φίλων-του-παοκ-για-τα-όσα-έγιναν-στ-1146172
Parallaxi

Σοβαρότατες είναι οι καταγγελίες από εκατοντάδες φίλους του ΠΑΟΚ που ενώ είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ!

Η βελγική αστυνομία έλεγε στον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι η «ασπρόμαυρη» εξέδρα γέμισε και τους έδιωχναν από το χώρο.

Απρόκλητα μάλιστα ξεκίνησαν επίθεση προς τους συγκεντρωμένους φίλους του Δικεφάλου με υδροφόρες!

Οργή στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν με τους «ασπρόμαυρους» να προχωρούν σε διάβημα προς την UEFA, για αυθαιρεσία της αστυνομίας του Βελγίου, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων που οδήγησε σε κομφούζιο.

Έμειναν έξω από το γήπεδο άνθρωποι με εισιτήρια, που πλήρωσαν να έρθουν εδώ και όχι μόνο έμειναν έξω, αντιμετωπίστηκαν και με σκληρότητα από τις βέλγικες αρχές, σημειώνουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, φίλαθλος του ΠΑΟΚ που δέχθηκε νερό και σπρώχτηκε από την αστυνομία του Βελγίου, στο ημίχρονο του αγώνα ένιωσε έντονη δυσφορία. Στο σημείο έσπευσαν οι νοσηλευτές του γηπέδου για τις πρώτες βοήθειες.

Στην κερκίδα του ΠΑΟΚ ήταν όλοι έξαλλοι για την αντιμετώπιση αυτή από τις αστυνομικές δυνάμεις σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και παιδιά.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ παρέμεινε ξαπλωμένος στα καρεκλάκια και εξετάστηκε από Έλληνες γιατρούς – φιλάθλους του ΠΑΟΚ που είναι ήδη μέσα στην κερκίδα.

Ξέσπασμα από τον αδερφό του Μπράντον Τόμας: «Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα»

Ο Τζόρνταν Τόμας ταξίδεψε στο Μπριζ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, αλλά και να βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του, Μπράντον, όμως τα όσα βίωσε θα έχει να τα θυμάται για καιρό.

Όπως κατήγγειλε ο αδερφός του επιθετικού του ΠΑΟΚ, παρά το ότι είχε κανονικά εισιτήριο δεν του επετράπη η είσοδος στο γήπεδο από τις αστυνομικές αρχές του Βελγίου, ενώ δημοσίευσε και video από την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οπαδοί του Δικεφάλου.

«Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή», ανέφερε στο μήνυμά του στα Social Media ο Τζόρνταν Τόμας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα