Life

Ο J Balvin και άλλοι διάσημοι σε ειδικό αφιέρωμα για τη μετανάστευση

Τι περιλαμβάνει η εκπομπή στην οποία θα εμφανιστεί ο γνωστός τραγουδιστής;

Parallaxi
ο-j-balvin-και-άλλοι-διάσημοι-σε-ειδικό-αφιέρ-642697
Parallaxi

Σε ειδικό αφιέρωμα της ενημερωτικής εκπομπής Nick News with Linda Ellerbeeμε τίτλο «Nick News: Kids, Immigration and Equality» για τη μετανάστευση συμμετέχουν ο Κολομβιανός τραγουδιστής J Balvin και η Ινδή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Πάντμα Λάκσμι.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon, μεταξύ των άλλων συμμετεχόντων θα είναι η Καναδο-Αμερικανίδα κωμικός Σαμάνθα Μπι, η πρόεδρος της Αμερικανικής Βουλής, Νάνσι Πελόσι και ο Αυστραλός επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ, Μπεν Σίμονς.

Ο J Balvin και όλοι οι άλλοι προσκεκλημένοι πρόκειται να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες ως μετανάστες και να μεταδώσουν μηνύματα ελπίδας σε άλλες οικογένειες.

Παράλληλα, στην εκπομπή θα εξεταστούν η πρώτη μετανάστευση στις Η.Π.Α., τα τρέχοντα θέματα μετανάστευσης, η νομοθετική πράξη «Deferred Action for Childhood Arrivals» γνωστή ως «DACA», που είχε υιοθετηθεί επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα και παρέχει προστασία και υπό συνθήκες άδεια εργασίας σε μετανάστες που έφτασαν παράνομα στις ΗΠΑ ενώ ήταν ανήλικοι.

Η Μάγκαλι Λάγκερ Γουίλκινσον,  η εκτελεστική παραγωγός του Nick News, δήλωσε: «Η ιστορία κάθε μετανάστη είναι προσωπική και όμως στις ΗΠΑ, είναι μια συλλογική εμπειρία, με την οποία μπορεί κάποιος να ταυτιστεί. Στην πραγματικότητα, πάνω από το 25% των παιδιών στις ΗΠΑ κάτω των 18 ετών έχουν έναν γονέα ή έναν παππού ή γιαγιά που είναι μετανάστης».

Όπως έγινε γνωστό, στόχος της εκπομπής, μέσω της πορείας αυτών των ευρύτερα γνωστών προσώπων και των οικογενειών τους, είναι «να επισημανθεί η κοινή μας ιστορία και να αναδειχθεί ότι παρά τις αντιληπτές διαφορές, είμαστε περισσότερο όμοιοι και όχι διαφορετικοί».

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα