Χαλάρωση πριν τις κάλπες για τους πολιτικούς αρχηγούς

Πού βρέθηκαν και τι έκαναν λίγο πριν τις δεύτερες κάλπες Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας.

Parallaxi
χαλάρωση-πριν-τις-κάλπες-για-τους-πολι-1024073
Parallaxi

Εικόνα αριστερά: Parallaxi

Στη Θεσσαλονίκη είχε ο Αλέξης Τσίπρας την καθιερωμένη συνάντηση με διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Ο Α. Τσίπρας περπάτησε στην πόλη και την αγορά και συνομίλησε με τους πολίτες. Αργότερα απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στη στοά Μοδιάνο.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευτόταν από τη σύζυγό του και στενούς συνεργάτες. Περπάτησε επίσης στην Αριστοτέλους, την Τσιμισκή, την οδό Κομνηνών.

Αρκετοί πολίτες θέλησαν να ανταλλάξουν χειραψία μαζί του. Χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε ομιλία στην πόλη.

 Στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προεκλογικής περιόδου, και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Τύπου για την προσπάθεια τους να προσφέρουν σφαιρική ενημέρωση.

Αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη Θεσσαλονίκη και στην συγκινητική τελευταία προεκλογική συγκέντρωση στο λιμάνι ενώ δεν απέφυγε να παραδεχτεί λάθη τακτικής κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Τόνισε τη σημασία των social media, λέγοντας ότι «πλέον η πολιτική επικοινωνία γίνεται μέσω αυτού» και δείχνοντας ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ παραδέχτηκε ότι γενικά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη έχουμε μία μετατόπιση των πολιτών προς τα δεξιά.

Απέφυγε να πει τι θα γίνει την επόμενη ημέρα άλλα άφησε και πάλι να εννοηθεί ότι θα είναι παρών στις εξελίξεις ενώ ευχήθηκε οι πολίτες να ψηφίσουν για το καλό της χώρας.

Τον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, συνόδεψε η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου, η γ.γ. της ΚΕ Ράνια Σβίγγου και ο συντονιστής της ΝΕ Α Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς.

Κλίμα αισιοδοξίας και στιγμές χαλάρωσης στο Αιγάλεω για Δ. Κουτσούμπα, στελέχη και υποψήφιους του ΚΚΕ

Στο Αιγάλεω, σε μεζεδοπωλείο με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές και συμπορευομένους με το ΚΚΕ, βρέθηκε σήμερα , νωρίς το μεσημέρι ,ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μοιράστηκε μαζί τους, στιγμές χαλάρωσης αλλά και αισιοδοξίας για την έκβαση της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.

Αναμένεται νεότερη ενημέρωση με τις στιγμές που πέρασαν πριν από τις κάλπες οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ / ΑΠΕ- ΜΠΕ, Γ. Μ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα