Ελλάδα

Χαλκιδική: Καταγγελία πατέρα που ψάχνει την 3χρονη κόρη του

Τι ανέφερε στους αστυνομικούς…

Parallaxi
χαλκιδική-καταγγελία-πατέρα-που-ψάχν-869739
Parallaxi

Η καταγγελία για εξαφάνιση ενός 3χρονου παιδιού στη Χαλκιδική, έχει θορυβήσει τους αστυνομικούς που προσπαθούν από την Τετάρτη 22 Μαρτίου του 2023, να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Η δήλωση έγινε σε αστυνομικό τμήμα της Σιθωνίας, από τον πατέρα της μικρής, που όπως είπε δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το παιδί του και δεν ξέρει πού βρίσκεται. Όπως ανέφερε χωρίς να δώσει συγκατάθεση, η σύζυγός του, πήρε την κόρη του και έφυγαν από το σπίτι.

Ο 32χρονος πατέρας ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι η 26χρονη σύντροφός του, πήρε ξαφνικά το παιδί και έφυγαν από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί στη Νικήτη Χαλκιδικής. Όπως φέρεται να είπε προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του, χωρίς να τα καταφέρει.

Για την εξαφάνιση μάνας και κόρης ειδοποίησε στενούς συγγενείς και φίλους του, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να βρεθεί ένα στοιχείο που θα οδηγήσει σε εκείνες. Ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι φοβάται για τη ζωή του παιδιού του και τους παρακάλεσε να μην σταματήσουν τις έρευνες μέχρι να εντοπιστεί το παιδί του.

Αστυνομικοί συνεχίζουν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή στη Χαλκιδική με στόχο το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση μάνας και κόρης, να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μέχρι στιγμής όμως οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα