Διεθνή

Χαμογελαστός πόζαρε ο Τραμπ με… ορφανό βρέφος από το μακελειό

Παρέα φυσικά με τη Μελάνια.

Parallaxi
χαμογελαστός-πόζαρε-ο-τραμπ-με-ορφαν-475232
Parallaxi

Viral έχει γίνει η πρόσφατη ανάρτηση της Μελάνια Τραμπ στο Τwitter και οι εντυπώσεις που αυτή προκαλεί δεν είναι και οι πιο θετικές…

Η εν λόγω ανάρτηση της Πρώτης Κυρίας αφορά στην επίσκεψη του Προεδρικού ζεύγος των ΗΠΑ την Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Ελ Πάσο, όπου συνάντησαν τα  θύματα της πολύνεκρης επίθεσης ενόπλου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σε μία από αυτές ο Ντόναλντ Τραμπ- χαμογελαστός με τον αντίχειρά του στραμμένο προς τα πάνω -φωτογραφίζεται δίπλα στη σύζυγό του, καθώς η τελευταία κρατάει ένα ορφανό βρέφος, οι γονείς του οποίου έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό στο κατάστημα Walmart στο Ελ Πάσο.  Δίπλα τους η θεία και ο θείος του μωρού, ο ο οποίος επίσης χαμογελά, καθώς όλοι ποζάρουν στη φωτογραφία.

 Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για έλλειψη συμπόνιας από τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του. 

Σε συνέντευξή του στην Washington Post, ο θείος του βρέφους και υποστηρικτής του Τραμπ ,Τίτο Ανσάντο, είπε ότι αισθάνθηκε παρηγοριά από την επίσκεψη του προέδρου και διέψευσε ότι ο Τραμπ «προωθούσε οποιουδήποτε τύπου πολιτική ατζέντα».

Επίσης είπε ότι επέλεξε να πάρει τον ορφανό ανιψιό του, τον 2 μηνών Πολ, στο νοσοκομείο για να συναντήσει τον πρόεδρο και υποστήριξε ότι άλλοι είναι εκείνοι που πολιτικοποιούν την τραγωδία της οικογένειάς του.

«Ένα μωρό που το πήραν από το σπίτι του και εξαναγκάστηκε να γίνει ένα σκηνικό αντικείμενο για μια φωτογράφηση του ίδιου του τέρατος, το μίσος του οποίου σκότωσε τους γονείς του», είπε εξοργισμένος σε tweet του ο Γκρεγκ Πινέλο, στρατηγικός σχεδιαστής των Δημοκρατικών. Ο τελευταίος δεν δίστασε να γράψει και άλλα εύστοχα tweet σχετικά με το περιστατικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά: Αποκάλυψη για την μητέρα του δράστη στο Ελ Πάσο 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα