Διεθνή

Χαμός στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών – Εικόνες

Εξαιτίας μιας βλάβης στους ταινιόδρομους διαχείρισης των αποσκευών

Parallaxi
χαμός-στο-αεροδρόμιο-των-βρυξελλών-472601
Parallaxi

Καθυστερήσεις σε δεκάδες πτήσεις σημειώνονται στο κεντρικό αεροδρόμιο των Βρυξελλών εξαιτίας μιας βλάβης στους ταινιόδρομους διαχείρισης των αποσκευών. Η βλάβη έχει προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες οι οποίοι καλούνται επίσημα από τις αρχές του αεροδρομίου να μεταφέρουν όλα τα πολύτιμα αντικείμενά τους στις χειραποσκευές καθώς κανένας δεν φαίνεται να γνωρίζει αν τελικά οι αποσκευές θα φορτωθούν εγκαίρως στα αεροσκάφη!

Όπως περιγράφει στην parallaxi επιβάτιδα που βρέθηκε σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο κανένας δεν ενημερώνει αν και πότε θα φτάσουν οι αποσκευές στους τελικούς προορισμούς τους. Σε συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, που τελικός προορισμός ήταν νησί του Αιγαίου, ο επιβάτης ενημερώθηκε πως η αποσκευή του κάποια στιγμή θα φτάσει αλλά μόνο μέχρι την Αθήνα την ώρα που ο ίδιος θα ήταν στο νησί!

Την ίδια ώρα οι επιβάτες καλούνταν να παραδώσουν αποσκευές χωρίς αυτές να περάσουν από τον απαιτούμενο έλεγχο ασφαλείας, τις ταξινομούσαν με τα μάτια και τις μετέφεραν με τα χέρια με άγνωστο προορισμό. Στα δικαιολογημένα παράπονα των επιβατών οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου απαντούσαν ότι δεν γνώριζαν το πότε θα επιδιορθωθεί η βλάβη και απλά προέτρεπαν τους επιβάτες να απευθυνθούν στο site για την καταγραφή των παραπόνων τους.

Στις επηρεαζόμενες πτήσεις υπάρχουν και αρκετές με τελικό προορισμό την Ελλάδα λόγω καλοκαιριού με τους επιβάτες να φεύγουν τελικά για διακοπές αλλά μόνο με τα απολύτως απαραίτητα της χειραποσκευής!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα