Ελλάδα

Χαμός στο twitter με το σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ για τον Αλέξη Τσίπρα

Σε ένα απρεπές σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα προέβη η youtuber - τι είπε

Parallaxi
χαμός-στο-twitter-με-το-σχόλιο-της-νεφέλης-με-1012112
Parallaxi

Σε ένα απρεπές σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα προέβη η youtuber Νεφέλη Μεγκ, η οποία πριν από λίγο διάστημα είχε πάρει συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, η ίδια εκφράστηκε με χυδαιότητα και σεξουαλικά υπονοούμενα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο πρώτο μετεκλογικό της podcast με τίτλο «Πρόεδρε, βάλε όπισθεν».

Συγκεκριμένα, η Νεφέλη Μεγκ, εμφανώς ικανοποιημένη από την άνοδο της ΝΔ και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε – λέω εγώ τώρα – από τον Ευαγγελισμό… για ράμματα».

Στην περιγραφή του επεισοδίου της youtuber, που είναι διαθέσιμο στο spotify, το εν λόγω επεισόδιο από το podcast έχει την εξής περιγραφή: «Η Νεφέλη σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα και την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δείχνει η διαχείριση της ήττας από τον Αλέξη; Τι συμπεράσματα μας άφησε αυτή η τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων; Μήπως ήρθε η ώρα να χαμηλώσουμε τους τόνους και να αποβάλλουμε την τοξικότητα; Κι εν τέλει, ποιoς έχει πιει το καπνιστό ουίσκι της Νεφέλης;»

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα

Χαμός στο Twitter με το σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ

Τα λεγόμενα της Νεφέλης πυροδότησαν πλήθος αντιδράσεων στο Twitter, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για ένα «αηδιαστικό», «άθλιο» σχόλιο και για «σεξιστικό οχετό» εκ μέρους της.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα