Διεθνή

Χιλιάδες άδειες καρέκλες στήθηκαν για τα θύματα του κορονοϊό

Την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει τα πάντα για να υποβιβάσει τη σοβαρότητα της ασθένειας Covid-19, βγάζοντας τη μάσκα του με κάθε ευκαιρία

Parallaxi
χιλιάδες-άδειες-καρέκλες-στήθηκαν-γι-667204
Parallaxi

Την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει τα πάντα για να υποβιβάσει τη σοβαρότητα της ασθένειας Covid-19, βγάζοντας τη μάσκα του με κάθε ευκαιρία, μια τραγική φωτογραφία έγινε viral στα social media. Είκοσι χιλιάδες άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν σε χώρο κοντά στον Λευκό Οίκο στη μνήμη των θυμάτων από την πανδημία του νέου κορονοϊού.     

Mια τραγική «υπενθύμιση» στον Τραμπ που επηρέασε με τις αποφάσεις του την πορεία της πανδημίας στις ΗΠΑ. Η χώρα μετράει πάνω από 200.000 νεκρούς και εκατομμύρια κρούσματα, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

Τη φωτογραφία μοιράστηκαν πολλοί χρήστες στο Twitter με αφορμή την 4η Οκτωβρίου, που καθιερώθηκε ως «National COVID-19 Day Of Remembrance», ημέρα αφιερωμένη στα θύματα της Covid.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα