Top

Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για τους επιβάτες προς Σαμοθράκη

Χωρίς τέλος στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η ολοήμερη ταλαιπωρία των επιβατών προς Σαμοθράκη. Όλα ξεκίνησαν  όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου πριν τον απόπλου του από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με 597 επιβάτες. Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:00 για Σαμοθράκη και Λήμνο. Από το […]

Parallaxi
χωρίς-τέλος-η-ταλαιπωρία-για-τους-επιβ-640360
Parallaxi

Χωρίς τέλος στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η ολοήμερη ταλαιπωρία των επιβατών προς Σαμοθράκη.

Όλα ξεκίνησαν  όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου πριν τον απόπλου του από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με 597 επιβάτες.

Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:00 για Σαμοθράκη και Λήμνο. Από το πλήρωμα καταβάλλονταν όλη μέρα προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης όμως δεν κατέστη δυνατό να επισκευαστεί ούτε να έρθει άλλο πλοίο και η νύχτα αναμένεται γεμάτη ταλαιπωρία για όσους έχασαν ήδη μια μέρα διακοπών.

Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης επιβάτης του πλοίου σχολιάζει:

”Από τις 7 το πρωί που μας κατέβασαν από το πλοίο για Σαμοθράκη μας λένε ότι η βλάβη επισκευάζεται και ότι θα φύγουμε σύντομα. Είναι 9 το βράδυ, 14 ώρες μετά, και ακόμη κάνεις δεν μας έχει πει αν θα φύγει και πότε θα φύγει, εκπρόσωπος της εταιρείας ή αξιωματικός του πλοίου δεν εμφανίζεται και ο κόσμος αγανακτισμένος πια απειλεί να μπουκάρει στο πλοίο. Κατά τα άλλα κάναμε φιέστες στη Σαντορίνη με θέα το ηφαίστειο για να διαφημίσουμε τον τουρισμό μας.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα