Ελλάδα

Χρ. Ζαμπούνης: «Είναι γλυκό ναρκωτικό η κοκαΐνη, δεν τη σταματάς εύκολα»

«Όταν έχασα την κόρη μου, έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών» δήλωσε ο δημοσιογράφος

Parallaxi
χρ-ζαμπούνης-είναι-γλυκό-ναρκωτικό-η-1005420
Parallaxi

Ο Χρήστος Ζαμπούνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Όταν κατέρρευσαν όλα, άρχισα τη συγγραφή του βιβλίου “Ιστορίες ενός παιδήλικα”. Αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία που έκανα, η ενδοσκόπηση. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου και μετάνιωσα που τα εξέδωσα, γιατί αυτά ήταν για μένα, για να θεραπεύσω τη δυσκολία και την πίεση».

«Για ποιον λόγο τώρα να κάτσω να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου, έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Μετά το έκανα συνειδητά, λέγοντας ότι έστω κι ένας νεαρός χρήστης αν διαβάσει ότι υπάρχει άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, ίσως μπορεί να τη σταματήσει και κάποιος άλλος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τόνισε μάλιστα, πως η συγκεκριμένη ουσία δύσκολα κόβεται από κάποιον. «Δεν σταματάει εύκολα αυτό, είναι τόσο γλυκό ναρκωτικό η κοκαΐνη, τόσο ύπουλο. Για να το σταμάτησα, σημαίνει ότι μπορούν κι άλλοι», ανέφερε.

Σημείωσε επίσης, πως υπάρχουν άλλες τόσες σελίδες από το βιβλίο του, τις οποίες κρατάει φυλαγμένες σε θυρίδα και δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα.

«Είναι άλλες τόσες σελίδες, οι οποίες είναι σε θυρίδα. Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες, αλλά δεν είναι σωστό να εκθέτουμε κόσμο. Δεν ξέρω αν θα δημοσιευτούν ποτέ. Τα είχα γράψει, γιατί είχα την εσωτερική ανάγκη να τα θυμηθώ και να τα εξηγήσω», είπε κλείνοντας.

πηγή protothema

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα