Top

Χρυσαυγίτης και στο κόμμα Κασιδιάρη ο απαγωγέας του καθηγητή

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα ιστοσελίδας.

Parallaxi
χρυσαυγίτης-και-στο-κόμμα-κασιδιάρη-ο-855455
Parallaxi

Νέες πληροφορίες φέρνει στο φως δημοσίευμα για τον επικεφαλής των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», που σχετίζονται με την αρπαγή του διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου στην Πιερία.

Σύμφωνα με το in.gr, ο Θ.Μ. ανήκει στην ακροδεξιά στηρίζοντας μάλιστα το κόμμα του καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2013.

Το βιογραφικό του, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη:

«Ο Θ. Μ. γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία το 1989, εισήλθε στην σχολή Αρχιφυλάκων και τερμάτισε την επαγγελματική του καριέρα το 2013, όπου και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Υπαστυνόμου Α’. Υπηρέτησε σε πολλές μάχιμες υπηρεσίες και η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»- Συλληφθείς: «Είναι ψεύτικες οι κατηγορίες- Είμαι απόστρατος αξιωματικός»

» Είναι γνωστός στην πόλη της Καρδίτσας για τις αρχές του και την αγάπη του για την Πατρίδα. Στήριξε τον Ηλία Κασιδιάρη και τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την αρχή και αγωνιά για το δυσοίωνο μέλλον των ελληνόπουλων. Αγωνίζεται ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και ελπίζει ότι θα επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα