Ελλάδα

Ο Δ. Ωραιοκάστρου απέκτησε βάση του ΕΚΑΒ

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου δημιουργήθηκε βάση ΕΚΑΒ.

Parallaxi
ο-δ-ωραιοκάστρου-απέκτησε-βάση-του-εκα-704196
Parallaxi

Πράξη με την έλευση του νέου χρόνου έγινε η δέσμευση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, προς τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου να υπάρχει μόνιμα στην περιοχή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η εκπνοή του 2020 βρήκε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο. Την ώρα που οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν μεσάνυχτα και έκανε την έλευσή του το 2021, ο Παντελής Τσακίρης καλωσόριζε στο Δήμο Ωραιοκάστρου το πλήρωμα του ΕΚΑΒ!

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου δημιουργήθηκε βάση ΕΚΑΒ και πλέον θα βρίσκεται εκεί σε μόνιμη βάση ένα ασθενοφόρο προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Αν έπρεπε να κάνω στον τόπο μας ένα και μόνο δώρο, αν έπρεπε να κάνω για όλους τους συνδημότες μου μία και μόνη πράξη αγάπης, τότε θα επέλεγα αυτήν: Ο Δήμος Ωραιοκάστρου αποχαιρετά το 2020, έχοντας πλέον αποκτήσει βάση ΕΚΑΒ. Ευχαριστώ του ανθρώπους του τόπου μας και τους άξιους συνεργάτες που βοήθησαν να γίνει αυτό πραγματικότητα!», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και ανάρτησε μία φωτογραφία από την υποδοχή του ασθενοφόρου και του πληρώματος του ΕΚΑΒ, κάνοντας έτσι γνωστή την πρωτοχρονιάτικη έκπληξή του προς τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Τσακίρης αντάλλαξε θερμές ευχές με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και τους αστυνομικούς, που βρέθηκαν μαζί στο Κονταξοπούλειο κατά την αλλαγή του έτους για το «καλωσόρισμα» του ασθενοφόρου. Τους ευχήθηκε υγεία και ευημερία και τους δώρισε από μία βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς.

Για τη δημιουργία βάσης ΕΚΑΒ στο Ωραιόκαστρο είχαν προηγηθεί συναντήσεις και συζητήσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα