Διακοπή στο ντέρμπι – Είσοδος οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο

Πετώντας πλαστικά καθίσματα, αντικείμενα και πυρσούς.

Parallaxi
διακοπή-στο-ντέρμπι-είσοδος-οπαδών-τ-849544
Parallaxi
Πηγή εικόνας: gazzetta.gr

Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε και με τον Άρη μπροστά στο σκορ 0-1 οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας πετώντας πλαστικά καθίσματα, αντικείμενα και πυρσούς.

Οι παίκτες του Άρη έφυγαν απευθείας στα αποδυτήρια, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποσβολωμένοι κοιτούσαν τους οπαδούς του Δικεφάλου να δημιουργούν εικόνες χάους εντός γηπέδου.

Update 22:01

Ο διαιτητής και οι ομάδες βγήκαν στο γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Update 21:50

Ο αγωνιστικός χώρος από τα αντικείμενα έχει καθαριστεί, έχει βγει ο τέταρτος διαιτητής να ελέγξει την κατάσταση, μιλάει με εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ και θα ενημερώσει τον Σκωτσέζο διαιτητή ώστε να παρθεί η απόφαση για το αν συνεχιστεί ο αγώνας. Απομένουν δυόμιση λεπτά περίπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 4 συλλήψεις οπαδών που εισέβαλλαν στο γήπεδο. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία έξω από το γήπεδο. Παράλληλα, υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και security στο σημείο.

Μετά από λίγη ώρα και οι παίχτες του ΠΑΟΚ μπήκαν στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ εισήλθαν στο αγωνιστικό χώρο όπου προχώρησαν σε προσαγωγές φιλάθλων. Οι περισσότεροι οπαδοί βγήκαν εκτός γηπέδου ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετοί που «κόβουν» βόλτες στον αγωνιστικό χώρο άνδρες security του γηπέδου προσπαθούν να τους βγάλουν εκτός.

Υπενθυμίζεται, είχε τοποθετηθεί μεγάλο δίχτυ μπροστά στις θύρες 1,2 και 3 ενώ είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα