Ελλάδα

Διασωληνωμένο το 2,5 ετών κοριτσάκι που τραυματίστηκε στην Κρήτη

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια

Parallaxi
διασωληνωμένο-το-25-ετών-κοριτσάκι-που-823803
Parallaxi

Για κρίσιμες ώρες κάνουν λόγο οι γιατροί αναφορικά με το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρίσκεται διασωληνωμένο σε ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αφού παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στον Κίσσαμο Χανίων.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) όταν ο πατέρας του παιδιού έβαλε όπισθεν προκειμένου να βγει από το πάρκινγκ με το 4χ4 αυτοκίνητό του, δεν είδε – όπως λέει- πως η κόρη του ήταν πίσω με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Αμέσως βγήκε έξω και είδε το παιδί του πεσμένο στο έδαφος. Το ΕΚΑΒ το μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων αλλά χρειάστηκε άμεση διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Στον πατέρα διενεργήθηκε και αλκοτέστ στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

O πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν μπορούσε χθες να καταθέσει ενώ τα μόνα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως έκανε πίσω με το αυτοκίνητο για να βγει από την αυλή και δεν κατάλαβε ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα και δεν το είδε.

Η τραγωδία δεν σταματά όμως εδώ. Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του παιδιού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και περιμένει έστω και ένα καλό νέο για την κατάσταση της υγείας του άλλου της παιδιού.

Την ίδια ώρα γείτονες της οικογένειας μίλησαν για το συμβάν στην τηλεόραση του STAR: «Αυτό ήταν πίσω, το παιδί από το αυτοκίνητο και δεν το πήρε είδηση. Δεν το κατάλαβε ο πατέρας κι έκανε όπισθεν και το χτύπησε. Ένα 4Χ4 αγροτικό. Εμείς όλοι σοκαριστήκαμε. Είναι αμαρτία μικρό παιδάκι να χαθεί για το τίποτα», ανέφερε ένας εξ αυτών.

«Οι συγγενείς όλοι έχουν φύγει και βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο. Έχουμε τρελαθεί όλοι… 2,5 χρονών παιδάκι. Ό,τι χειρότερο, δεν υπάρχουν λέξεις να πεις κάτι για αυτό», δήλωσε ένας άλλος.

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα