Διεθνή

Δίδυμα πέθαναν από τη ζέστη- Τα «ξέχασε» ο πατέρας τους

Άφησε τα βρέφη στο αυτοκίνητο.

Parallaxi
δίδυμα-πέθαναν-από-τη-ζέστη-τα-ξέχασε-470532
Parallaxi

Κλεισμένα μέσα σε αυτοκίνητο έμειναν όλη μέρα δίδυμα, ηλικίας μόλις ενός έτους, καθώς ο πατέρας τους τα… ξέχασε.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω περιστατικό συνέβη, ενώ ο πατέρας τους βρισκόταν στη δουλειά, χωρίς να θυμάται πως τα παιδιά ήταν εντός του οχήματος.

Ο 39χρονος συνελήφθη και οι αρχές της Νέας Υόρκης ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού που στοίχισε την ζωή στα δυο ανήλικα παιδιά, Mariza και Phoenix Rodriguez.

Όλα συνέβησαν χθες, Παρασκευή, στο Μπρονξ, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι. Όταν οι αστυνομικοί κατέφτασαν στο σημείο βρήκαν «ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ενός έτους, χωρίς τις αισθήσεις τους, στο πίσω κάθισμα ενός σεντάν, διαπιστώνοντας λίγο αργότερα πως τα παιδιά ήταν νεκρά».

Ο άντρας είπε στους αστυνομικούς πως άρχισε να οδηγεί και συνειδητοποίησε τελικά πως τα παιδιά του βρίσκονταν στην πίσω θέση περίπου δυο τετράγωνα μακριά από την δουλειά του. Ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο ίδιος περιέγραψε στην κατάθεσή του, πως είδε τα παιδιά «με αφρούς στο στόμα».  Ο 39χρονος κάλεσε το ασθενοφόρο αλλά τα παιδιά ήταν ήδη νεκρά.

Τα καθίσματα των δύο βρεφών ήταν προς τα πίσω, όπως συμβουλεύουν πλέον οι ειδικοί πως πρέπει να είναι.

Το ABC 7 μετέδωσε πως ο ίδιος δήλωσε στις αρχές ότι οδήγησε μέχρι την δουλειά του στο VA Medical Center γύρω στις 8 το πρωί και μετά πάρκαρε το αυτοκίνητό του, ξεχνώντας πως τα παιδιά ήταν στα παιδικά τους καθίσματα, στην πίσω θέση.

Να σημειωθεί πως, οι αρχές χειρίζονται το περιστατικό ως «ατύχημα» και μάλιστα έως τώρα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του πατέρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα