Διεθνή

Άαχεν: Τέλος στο θρίλερ με την 65χρονη που ταμπουρώθηκε σε νοσοκομείο και κρατούσε ομήρους

Το χρονικό της υπόθεσης

Parallaxi
άαχεν-τέλος-στο-θρίλερ-με-την-65χρονη-πο-1128745
Parallaxi

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση στο νοσοκομείο Λουίζεν στο Άαχεν της Γερμανίας όταν μια 65χρονη γυναίκα μπήκε σε αίθουσα χειρουργείου και ταμπουρώθηκε ανάβοντας βεγγαλικά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η γυναίκα συνελήφθη ενώ δεν υπήρξε κάποιος άλλος τραυματισμός.

Η 65χρονη μπήκε στο νοσοκομείο περί τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως κρατούσε περί τους 15 ομήρους για άγνωστο λόγο. Οι Αρχές υπέθεσαν πως έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Περί τις 11 το βράδυ, ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 65χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε άλλο νοσοκομείο.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές γιατί η 65χρονη οχυρώθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το απόγευμα της Δευτέρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν σπεύσει στο νοσοκομείο στο Άαχεν της Γερμανίας μετά από πληροφορίες πως μία ένοπλη γυναίκα φέρεται να κρατά περίπου 15 ομήρους.

Η 65χρονη φέρεται να μπήκε στο νοσοκομείο γύρω στις 17:00 με όπλο που στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ψεύτικο, μια εμφανώς μεγάλη ζώνη και ένα άλλο, άγνωστο ακόμα, αντικείμενο και απειλούσε υπαλλήλους του φυσιοθεραπευτηρίου. Αφού ένας υπάλληλος κατάφερε να πάρει το όπλο από τη γυναίκα, λέγεται ότι οχυρώθηκε στο δωμάτιο ενός ασθενούς και στη συνέχεια άναψε ένα φωτιά σε ένα αντικείμενο και το πέταξε στο διάδρομο.

Στις 22:38 βγήκε από το δωμάτιο και προσπάθησε να κάψει ένα άλλο αντικείμενο στο διάδρομο. Υπήρξε η πληροφορία ότι φορούσε ζώνη με εκρηκτικά, κρατούσε ένα ύποπτο αντικείμενο στο χέρι της και κινούνταν προς τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Δεδομένου ότι η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε όταν οι αρχές την κάλεσαν να παραδοθεί, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τα πυροβόλα όπλα τους για να τερματίσουν την επικίνδυνη κατάσταση.

Από τους πυροβολισμούς η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε για νοσηλεία από τα σωστικά συνεργεία.

Η κλινική, Luisenhospital, βρίσκεται στο Άαχεν, μια πόλη που συνορεύει με το Βέλγιο με περίπου 252.000 κατοίκους. Το νοσοκομείο έχει 378 κλίνες και 12 εξειδικευμένα τμήματα. Απασχολεί περίπου 1.600 άτομα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα