Διεθνή

Εκκενώθηκαν λόγω ύποπτου δέματος οι δίδυμοι ουρανοξύστες του Time Warner Center στη Νέα Υόρκη

Το συγκρότημα του Time Warner Center στην πόλη της Νέας Υόρκης εκκενώθηκε.

Parallaxi
εκκενώθηκαν-λόγω-ύποπτου-δέματος-οι-δ-371902
Parallaxi

Το συγκρότημα του Time Warner Center στην πόλη της Νέας Υόρκης εκκενώθηκε, καθώς υπήρξαν αναφορές για εντοπισμό ενός ύποπτου μηχανισμού, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, τοπική ώρα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε ότι το ύποπτο δέμα που στάλθηκε στα γραφεία του στη Νέα Υόρκη απευθυνόταν στον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν.

Ένας δημοσιογράφος του CNN έγραψε νωρίτερα στο Twitter ότι εκκενώνονται και τα στούντιο του δικτύου που στεγάζονται στους δίδυμους ουρανοξύστες, στη δυτική πλευρά του Κολόμπους Σερκλ.

Η στιγμή που χτυπά ο συναγερμός:

Η αστυνομίας της Νέας Υόρκης σήμανε συναγερμό καλώντας τον κόσμο να “βρει καταφύγιο επί τόπου”, δηλαδή να παραμείνουν προφυλαγμένοι σε κλειστούς χώρους κοντά στους δίδυμους πύργους του Time Warner Center, που εκκενώθηκαν νωρίτερα λόγω ενός ύποπτου δέματος.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα αποστάλθηκαν ύποπτα δέματα και στους Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον και της βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Ντέμπι Γουάσερμαν-Σουλτς στη Φλόριντα.

*Ενημέρωση 19:50: Το ύποπτο δέμα που είχε εντοπιστεί στους δίδυμους πύργους του Time Warner Center στη Νέα Υόρκη “απομακρύνθηκε με ασφάλεια”, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Μετά την εξέλιξη αυτή η αστυνομία ήρε τον συναγερμό που είχε σημάνει νωρίτερα, καλώντας τους πολίτες να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο σε κλειστούς χώρους και να παραμείνουν εκεί μέχρι νεωτέρας.

**Ενημέρωση 20:10: Την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στον ουρανοξύστη Time Warner Center νωρίτερα, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι υπήρξε “πρόθεση” κάποιων να “τρομοκρατήσουν” την πόλη και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν άλλες απειλές για την πόλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μαζί με τον εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκε και ένας φάκελος που περιείχε λευκή σκόνη.

Διαβάστε περισσότερα:

Πηγή: ΑΠΕ

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα