Διεθνή

Γαλλία: Σκότωσαν οπαδό της Ναντ με πολλαπλές μαχαιριές

Οπαδικά φαίνεται να ήταν τα κίνητρα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Parallaxi
γαλλία-σκότωσαν-οπαδό-της-ναντ-με-πολλ-1086962
Parallaxi

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό οπαδικής βίας συγκλονίζει τη Γαλλία. Ένα μήνα από την στιγμή που το λεωφορείο της Λιόν είχε δεχθεί επίθεση με πέτρες το γαλλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Πιο συγκεκριμένα η Ναντ επιβεβαίωσε τις φήμες για τον θάνατο οπαδού της χθες το βράδυ μετά από μαχαιριές που δέχθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Νις για τη Ligue 1.

Οι γαλλικές Αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για να βρεθεί ο ένοχος, έχοντας ήδη πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στην περιοχή την ώρα που συνέβησαν τα τραγικά αυτά γεγονότα.

Οπαδικά τα κίνητρα, σύμφωνα με την αστυνομία

Να σημειωθεί πως το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Νάντ και την Νις, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να κάνουν λόγο για οπαδικά κίνητρα.

Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωσή της η Ναντ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για το συμβάν και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος. Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι πως το γαλλικό ποδόσφαιρο κλονίζεται για ακόμη μια φορά, με τα περιστατικά βίας στα γαλλικά γήπεδα να έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα τα παραπάνω.

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα