ΗΠΑ: 32χρονη σκότωσε τη μητέρα της και μαγείρεψε το διαμελισμένο σώμα της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Κεντάκι.

Parallaxi
ηπα-32χρονη-σκότωσε-τη-μητέρα-της-και-μα-924648
Parallaxi

Ένα αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε στο Κεντάκι στις ΗΠΑ, καθώς μία 32χρονη σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια τη διαμέλισε και μαγείρεψε μέλη του νεκρού της σώματος.

Η Τοριλένα Φίλντς, που κατηγορείται μεταξύ άλλων, για κακοποίηση πτώματος, παρεμπόδιση κυβερνητικών επιχειρήσεων και αλλοίωση φυσικών στοιχείων, διέπραξε τη φρικτή δολοφονία στο σπίτι της στο Mount Olivet.

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Ένας εργολάβος που έφτασε στο σπίτι για να κάνει κάποιες εργασίες για τη μητέρα της δράστριας, βρήκε μέλη σώματος και κάλεσε την αστυνομία.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος στις αρχές, η Τράντι Φίλντς δεν άνοιξε την πόρτα όταν έφτασε και πηγαίνοντας στο πίσω μέρος της οικίας, βρήκε έναν σωρό από μαλλιά που φαινόταν να της ανήκουν, μαζί με ένα ματωμένο στρώμα και σημάδια από σύρσιμο στο γρασίδι.

Σε κλήση αναφέρεται πως η αστυνομία εντόπισε ένα «διαμελισμένο σώμα» στο σπίτι, την Τρίτη, το οποίο βρισκόταν κοντά σε ένα «ματωμένο στρώμα», ενώ βρέθηκε επίσης αίμα στην πίσω βεράντα, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό WLWT.

Επιπλέον, ανακάλυψε «πολλαπλά μέλη του σώματος και όργανα» μέσα σε ένα διπλωμένο στρώμα, αλλά και μαγειρεμένα ανθρώπινα μέλη μέσα σε μια κατσαρόλα, που ήταν ακόμα ζεστή στο φούρνο της κουζίνας.

Σημειώνεται πως όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι, η Τοριλένα Φίλντς αντιστάθηκε και χρειάστηκε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Η 32χρονη ήταν γεμάτη αίματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στα ρούχα της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα