Ισπανία: Ο άνθρωπος-αράχνη στέλνει μήνυμα κατά του κοροναϊου από ύψος 144 μέτρων!

Ο γνωστός αναρριχτής συνδυάζει τα επιτεύγματά του με πολιτικά μηνύματα.

Parallaxi
ισπανία-ο-άνθρωπος-αράχνη-στέλνει-μήν-561523
Parallaxi

Ο Γάλλος αναρριχητής Αλαίν Ρομπέρ, γνωστός  και  ως “Σπάιντερμαν”, σκαρφάλωσε με γυμνά χέρια και χωρίς άλλα μέτρα ασφαλείας σε ουρανοξύστη της Βαρκελώνης σήμερα το πρωί, διαλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να στείλει το δικό του  μήνυμα κατά του “φόβου” που έχει κυριαρχήσει με τον κοροναϊό.

“Υπάρχει μία σχετική αναλογία σε ό,τι κάνω, δηλαδή να αναρριχώμαι και να το κάνω χωρίς σκοινί, πράγμα που προκαλεί μία μορφή φόβου. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με τον κοροναϊό”, εξήγησε ο Ρομπέρ στο Γαλλικό Πρακτορείο προτού αρχίσει την αναρρίχησή του στο εμβληματικό κτήριο της Βαρκελώνης.

“Σήμερα που μιλάμε, ποιο είναι το πιο κολλητικό; Δεν είναι ο κοροναϊός, είναι ο φόβος. Υπάρχουν πιθανώς 3 δισεκατομμύρια  άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στα πρόθυρα της τρέλας γύρω από την ασθένεια αυτή που στο τέλος, δεν την ελέγχουμε”, δήλωσε με επικριτικό τόνο ο «Σπάιντερμαν».

Ο άνθρωπος- αράχνη ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε 47 λεπτά τον πύργο Agbar της Βαρκελώνης, που έχει ύψος 144 μέτρα.  Ο «Σπάιντερμαν» έχει σκαρφαλώσει σε περισσότερα από 100 διαφορετικά κτήρια και μνημεία  σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα