Διεθνή

Ισραήλ: Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα «Μιλούσα με την κόρη μου στο τηλέφωνο όταν τη σκότωσαν»

«Μάρτυρας» της εκτέλεσης της κόρης του από μαχητές της Χαμάς, έγινε άντρας - Τι αναφέρει

Parallaxi
ισραήλ-συγκλονιστική-μαρτυρία-πατέρ-1067722
Parallaxi

«Μάρτυρας» της εκτέλεσης της κόρης του από μαχητές της Χαμάς, που έχουν εισβάλει στο Ισραήλ από το Σάββατο, έγινε ένας πατέρας.

Ο Ilan Troen, όπως αναφέρει το CNN, μιλούσε στο τηλέφωνο με την κόρη του, Deborah Matias, όταν οι μαχητές της Χαμάς σκότωσαν την ίδια και τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του 16χρονου γιου τους.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο όταν σκοτώθηκε» συγκλονίζει.

«Οι τρομοκράτες μπήκαν στο σπίτι τους, έσπασαν τις πόρτες και άρχισαν να πυροβολούν. Ο εγγονός μου είδε τους μαχητές της Χαμάς να σκοτώνουν τη μητέρα του και τον πατέρα του».

Η Deborah προστάτευσε με το σώμα της τον γιο της.

«Και οι δύο έπεσαν πάνω του και του έσωσαν τη ζωή. Μια σφαίρα τον πέτυχε στην κοιλιά αλλά ευτυχώς σώθηκε» περιγράφει ο τραγικός πατέρας, σύμφωνα με τον Independent.

«Η Deborah και ο Shlomi αγαπούσαν τη μουσική, τη ζωή, ο ένας τον άλλον και τα παιδιά τους» λέει συγκινημένος, που έσπευσε στο νοσοκομείο στο Ισραήλ για να φροντίσει τον εγγονό του, που είδε τους γονείς του να σκοτώνονται.

Φρικιαστικές ιστορίες ομήρων που απήγαγε η Χαμάς

Μικρά παιδιά, ολόκληρες οικογένειες, παππούδες και γιαγιάδες είναι ανάμεσα στους περισσότερους από 100 ομήρους που κρατήθηκαν ως ανθρώπινες ασπίδες από τη Χαμάς.

Οικογένειες από το Ισραήλ περιέγραψαν τη φρίκη και τον τρόμο που ζουν από την ώρα που ανακάλυψαν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν απαχθεί. Μέσα από ανατριχιαστικά βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι συγγενείς είδαν τους ανθρώπους να αρπάζονται από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Πλάνα έδειχναν παιδιά που έκλαιγαν και τις αβοήθητες μητέρες τους να σύρονται από τα σπίτια τους και να φορτώνονται σε οχήματα από βαριά οπλισμένους άνδρες πριν μεταφερθούν στη Γάζα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα