Διεθνή

Ιταλία: 19χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 7 νεαρούς

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας ανήλικος.

Parallaxi
ιταλία-19χρονη-κατήγγειλε-ομαδικό-βιασ-500268
Parallaxi

Στην σύλληψη 7 ανδρών προχώρησαν οι αρχές της Ιταλίας, μετά από την καταγγελία μιας 19χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο κέντρο του Παλέρμου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το περιστατικό έγινε στις 7 Ιουλίου, μετά από έξοδο της κοπέλας, η οποία κατήγγειλε ότι πρώτα την μέθυσαν και στη συνέχεια την κακοποίησαν σεξουαλικά στην περιοχή Foro Italico, ενώ κατέγραψαν σε βίντεο τις πράξεις τους.

“Με έγδυσαν, ένας με τράβηξε από τα μαλλιά, άλλαζαν συνέχεια θέση” δήλωσε η 19χρονη, ενώ οι γιατροί που την εξέτασαν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά από τον βιασμό της, βρήκαν σημάδια στο σώμα της που είναι συμβατά με τους ισχυρισμούς της.

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους το βίντεο των νεαρών, στο οποίο κατέγραψαν την βιασμό της 19χρονης. Στις σκηνές φαίνεται η κοπέλα να είναι σχεδόν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ ακούγονται τα λόγια των δραστών, που την περιγελούν την κατά τη διάρκεια των φρικτών πράξεών τους, αλλά και οι κραυγές της ίδιας που φωνάζει “φτάνει, βοήθεια”. Σύμφωνα με την 19χρονη, η ίδια προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από περαστικούς, αλλά δεν την άκουσαν.

Οι αρχές έφτασαν στην αναγνώριση των 7 ανδρών αναλύοντας τις κάμερες παρακολούθησης που βρίσκονται στις περιοχές, όπου η ομάδα φέρεται να συναντήθηκε και να μετακινήθηκε εκείνο το βράδυ.

Οι πρώτες συλλήψεις των φερόμενων ως δραστών έγιναν στις αρχές του Αυγούστου, ενώ οι υπόλοιπες πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή (18/08). Οι 7 άνδρες είναι ηλικίας 18 έως 22 ετών, ενώ ανάμεσά τους είναι και ένας ανήλικος ηλικίας 17 ετών. Όλοι τους κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό.

Πηγή: news247

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα