Διεθνή

Ιταλία-Βίντεο: Υποχώρησε πάτωμα σε γαμήλιο πάρτι – Νεόνυμφοι και καλεσμένοι βρέθηκαν στο κενό

37 άτομα τραυματίστηκαν

Parallaxi
ιταλία-βίντεο-υποχώρησε-πάτωμα-σε-γαμ-1109537
Parallaxi

Άσχημη τροπή πήρε γαμήλιο γλέντι στην Ιταλία όταν περισσότεροι από 30 καλεσμένοι βρέθηκαν στο κενό αφού υποχώρησε το πάτωμα στον όροφο όπου χόρευαν.

Το περιστατικό το οποίο οδήγησε αρκετά άτομα στο νοσοκομείο – ανάμεσά τους και ο γαμπρός με τη νύφη – σημειώθηκε στις 13 Ιανουαρίου στην Πιστόια.

Στο βίντεο φαίνονται το ζευγάρι και οι φίλοι του να χορεύουν όταν ξαφνικά ανοίγει μια τρύπα στο πάτωμα και όλοι βρίσκονται στο κενό από ύψος περίπου 8 μέτρων.

«Ξαφνικά βρέθηκα σε μια άλλη διάσταση, στο σκοτάδι, στο κενό» δήλωσε ο γαμπρός Πάολο Μουναΐνι. «Μέσα σε μια στιγμή άκουσα σώματα να πέφτουν πάνω μου μαζί με συντρίμμια» πρόσθεσε στην Corriere della Sera. «Υπήρχε αίμα παντού, άρχισα να ουρλιάζω, φώναζα τη γυναίκα μου τη Βάλερι. Δεν απαντούσε και νόμιζα ότι είχε εξαφανιστεί. Φοβήθηκα ότι είχε θαφτεί κάτω από τα συντρίμμια» συνέχισε την περιγραφή του για ό,τι συνέβη στο γαμήλιο πάρτι.

Συνολικά από το ατύχημα τραυματίστηκαν 37 άτομα με 28 από αυτούς να χρειάζεται να παραμείνουν στο νοσοκομείο για τουλάχιστον ένα 24ωρο. Δύο, μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτούν στη ΜΕΘ – το ένα παιδί – αν και ιατρικές πηγές λένε ότι αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους και όχι γιατί κινδυνεύει η ζωή τους.

Το ζευγάρι των νεονύμφων αποφάσισε να μηνύσει τον ιδιοκτήτη της αίθουσα με την εισαγγελική έρευνα να εξετάζει αν υπήρξαν κατασκευαστικές αστοχίες στον χώρο. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ήταν η πρώτη φορά που είχε χρησιμοποιηθεί αυτός ο εξώστης για κάποια εκδήλωση.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα