Κάμαλα Χάρις για Μπάιντεν: “Απαράμιλλα τα επιτεύγματά του”

Πλέκει το εγκώμιο του Μπάιντεν η πιθανή διάδοχος του

Parallaxi
κάμαλα-χάρις-για-μπάιντεν-απαράμιλλ-643796
Parallaxi

Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και πιθανή διάδοχος του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές, Κάμαλα Χάρις, τη Δευτέρα (22/7) μίλησε έξω από τον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό των ομάδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα NCAA, αντικαθιστώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, καθώς εκείνος αναρρώνει από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει o Guardian, η Κάμαλα Χάρις είπε: «Ο Πρόεδρός μας, Τζο Μπάιντεν, ήθελε να είναι εδώ σήμερα. Αισθάνεται πολύ καλύτερα, αναρρώνει γρήγορα και ανυπομονεί να επιστρέψει. Θα ήθελα να πω λίγα λόγια για τον Πρόεδρό μας. Η κληρονομιά των επιτευγμάτων του Τζο Μπάιντεν, τα τελευταία τρία χρόνια, είναι απαράμιλλη στη σύγχρονη ιστορία».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Σε μία μόνο θητεία, έχει ήδη ξεπεράσει την κληρονομιά των περισσότερων Προέδρων που υπηρέτησαν δύο θητείες στο αξίωμα. Πρωτογνώρισα τον Πρόεδρο Μπάιντεν μέσω του γιου του, Μπο. Δουλέψαμε μαζί ως γενικοί εισαγγελείς στις Πολιτείες μας, και τότε ο Μπο μού έλεγε συχνά ιστορίες για τον πατέρα του. Οι ιδιότητες που ο Μπο εκτιμούσε στον πατέρα του είναι οι ίδιες ιδιότητες που βλέπω καθημερινά στον Πρόεδρό μας, την ειλικρίνεια, την ακεραιότητά του, την αφοσίωσή του στην πίστη του και την οικογένειά του, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του, τη βαθιά του αγάπη για τη χώρα μας. Και είμαι από πρώτο χέρι μάρτυρας ότι κάθε μέρα ο Πρόεδρός μας, ο Τζο Μπάιντεν, αγωνίζεται για τον αμερικανικό λαό και είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υπηρεσία του στο έθνος μας».

Καμάλα Χάρις: «Εμπνέετε ανθρώπους σε όλο το έθνος μας»

Στη συνέχεια, η Κάμαλα Χάρις αναφέρθηκε στον σκοπό της εκδήλωσης, ο οποίος ήταν να τιμηθούν οι πρωταθλητές αθλητές, τονίζοντας: «Εκ μέρους του Προέδρου μας, έχω την τιμή να σας καλωσορίσω όλους στον Λευκό Οίκο για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα αυτών των σπουδαίων αθλητών. Κάθε ένας είναι ένας εθνικός πρωταθλητής. Στην Αμερική, δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν ένα άθλημα ως παιδιά και οι καλύτεροι από τους καλύτερους μεγαλώνουν και γίνονται εθνικοί πρωταθλητές».

Τέλος, η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είπε: «Σε όλους τους αθλητές μας, ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να φτάσετε σε αυτή τη στιγμή. Ο καθένας από εσάς αντιμετώπισε προκλήσεις και εμπόδια και αντέξατε. Αγωνιστήκατε και αντεπιτεθήκατε. Με αυτόν τον τρόπο αποδείξατε ότι το πραγματικό μεγαλείο απαιτεί κάτι περισσότερο από ικανότητες, απαιτεί κότσια και αποφασιστικότητα. Όλοι σας ξέρετε τι σημαίνει να αφοσιώνεστε και να επιμένετε και ξέρετε τι σημαίνει να βασίζεστε στους συμπαίκτες σας. Κατά τη διάρκεια μιας μακράς σεζόν, οι αθλητικές ομάδες γίνονται μια οικογένεια. Βασίζεστε ο ένας στον άλλον, αναπτύσσετε σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή και κάνετε τους ανθρώπους γύρω σας καλύτερους με κάθε τρόπο. Και όταν παίζετε εσείς, εμπνέετε ανθρώπους σε όλο το έθνος μας, υπενθυμίζετε σε όλους μας τι μπορεί να επιτευχθεί με σκληρή δουλειά και φιλοδοξία, και φυσικά, κανένας από εσάς δεν έφτασε εδώ μόνος του».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα