Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση και το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο

Ευχήθηκε σε όλους μία «Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Parallaxi
κέιτ-μίντλετον-η-πρώτη-δημόσια-εμφάνι-953820
Parallaxi

Η Κέιτ, Πριγκίπισσα της Ουαλίας ευχαρίστησε τους Βρετανούς για τα μηνύματα υποστήριξης στο πρώτο δημόσιο μήνυμά της, μετά από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

«Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές ευχές σας και για την συνεχιζόμενη υποστήριξη σας στην διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών», έγραψε στο Χ, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ευχόμενη σε όλους μία «Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα. Η Κέιτ Μίντλετον φοράει γυαλιά ηλίου και κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Το αυτοκίνητο οδηγεί η μητέρα της Κάρολ Μίντλετον. Η φωτογραφία «διέρρευσε» στο FOX.

Κέιτ Μιντλετον, πρωτο μηνυμα

Μέχρι σήμερα, η Κέιτ δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τότε που παρευρέθηκε στην εκκλησία του Sandringham την ημέρα των Χριστουγέννων με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους George, Charlotte και Louis.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον επέμενε την περασμένη εβδομάδα ότι εξακολουθεί να «τα πηγαίνει καλά», αλλά είναι απίθανο να επιστρέψει και να παρευρεθεί στους επίσημους βασιλικούς αρραβώνες, μετά το Πάσχα.

Δείτε τη φωτογραφία με την Κέιτ Μίντλετον

kate middleton, eikona, εικονα, κειτ μιντλετον

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα