Λίαμ Πέιν: “Προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από υπάλληλο ξενοδοχείου”

Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας

Parallaxi
λίαμ-πέιν-προμηθεύτηκε-τα-ναρκωτικά-1230093
Parallaxi

Μπορεί ο Λίαμ Πέιν να μην ήταν πια μέλος των One Direction, αλλά η πρωτοφανής για boy band επιτυχία του συγκροτήματος, τον είχε κάνει αγαπητό σε εκατομμύρια φαν.

Πολλοί από αυτούς, ονειρεύονταν μια μέρα να δουν τον Λίαμ Πέιν και την υπόλοιπο παρέα των One Direction, να συμπράττουν ξανά μουσικά, έστω και για μία συναυλία, αλλά πλέον αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Ο 31χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή και πέθανε, βυθίζοντας σε θλίψη τους θαυμαστές του.

Πολλά γράφονται και υπονοούνται για την ψυχική κατάσταση του τραγουδιστή, αλλά και τη νύχτα του θανάτου του. Το People δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τις εικασίες, ότι ο Πέιν ήταν εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες.

«Είναι πιθανό να έκανε χρήση ουσιών το διάστημα που προηγήθηκε του θανάτου του» μεταφέρει το πρακτορείο. «Μια πηγή από το γραφείο του εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη λόγω της θέσης της, λέει στο People, ότι οι εισαγγελείς πιστεύουν, πως τα ναρκωτικά προμηθεύτηκαν για τον Πέιν από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου, πριν το πρώην μέλος των One Direction πέσει από πολλούς ορόφους στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και πεθάνει σε ηλικία 31 ετών στις 16 Οκτωβρίου» συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Μετά από σχετική έρευνα, αναμένεται να ακολουθήσει η απαγγελία μιας σειράς κατηγοριών, για διακίνηση ναρκωτικών, που θα σχετίζεται με την υπόθεση.

Σε δημόσια δήλωσή του που μεταφράστηκε από τα ισπανικά, ο αρμόδιος εισαγγελέας εξήγησε, ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο θάνατος του Πέιν να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, και, ειδικότερα, εξετάζεται, ποιος προμήθευσε τον 31χρονο ποπ σταρ με τα ναρκωτικά τις ώρες που προηγήθηκαν του θανάτου του, τα οποία φέρεται να βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Στόχος της έρευνας, είναι επίσης να διαπιστωθεί η πιθανή εμπλοκή τρίτων μερών που οδήγησαν στον θάνατο του Πέιν.

Πολλές άλλες πηγές ανέφεραν προηγουμένως, στο People, ότι ο Πέιν είχε λάβει προειδοποιήσεις και του ζητήθηκε εν τέλει να φύγει από το ξενοδοχείο, αφού «εμφανίστηκε μεθυσμένος και ενοχλούσε άλλους επισκέπτες».

Λίαμ Πέιν: Τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας

Ο 31χρονος Βρετανός πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε η πτώση, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής. Η έκθεση της νεκροψίας-νεκροτομής κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι επαρκούσαν για να οδηγήσουν σε θάνατο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μια σειρά ουσιών κατασχέθηκαν από το δωμάτιο του μουσικού, οι οποίες υποδηλώνουν κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών, με το γραφείο του εισαγγελέα να επισημαίνει ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του.

Με πληροφορίες από το People

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα