Μέσα στα White Party του Puff Daddy: Ναρκωτικά και εικόνες με πασίγνωστους celebrities

Νέες αποκαλύψεις, βίντεο και εικόνες από τα «White Party» του ράπερ Sean «Diddy» Combs που κατηγορείται για εκβιασμό, εμπορία σεξ και εξαναγκασμό σε πορνεία.

Parallaxi
μέσα-στα-white-party-του-puff-daddy-ναρκωτικά-και-εικόνε-1219035
Parallaxi

Ένα νέο βίντεο ήρθε στην επιφάνεια, παρουσιάζοντας τον Sean «Diddy» Combs να δηλώνει στους καλεσμένους σε ένα από τα θρυλικά White Parties του στα Hamptons ότι είχε έρθει η ώρα να φύγουν τα παιδιά και να ξεκινήσει το πραγματικό πάρτι.

Στο υλικό που εξασφάλισε αποκλειστικά η DailyMail.com, ο 54χρονος Diddy εμφανίζεται με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι, παρομοιαζόμενος με δικτάτορα, καθώς απευθύνεται από το μπαλκόνι του ζητώντας «ανταλλάγματα» για τη φιλοξενία που είχε προσφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

«Σας ταΐσαμε, σας δώσαμε να πιείτε, τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη ζωή», λέει ο Diddy. «Αυτή είναι μια γιορτή της ζωής. Αυτό είναι το αληθινό Λευκό Πάρτι».

«Τα παιδιά έχουν άλλη μια ώρα», συνεχίζει, «και μετά αυτό το πάρτι μετατρέπεται σε κάτι που, όταν μεγαλώσετε, όλοι θα θέλετε να συμμετέχετε… οπότε ας αρχίσουμε να μπαίνουμε στο ρυθμό μας και να βάλουμε τα παιδιά στην άκρη. Όλα είναι εντάξει». «Εντάξει DJ, ας ξεκινήσουμε. Let’s do it», καταλήγει.

Ακούγοντας τα λόγια του σήμερα, είναι αδύνατο να μην διακρίνουμε σε αυτά μια σκοτεινή υπαινικτική προτροπή, δεδομένων των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο ράπερ για μια σειρά από ειδεχθή εγκλήματα. Ο Diddy κρατείται τώρα χωρίς εγγύηση στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν υπό αυστηρή επιτήρηση.

Το όνομά του θα είναι για πάντα αμαυρωμένο εξαιτίας των κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση, βία, απαγωγή, εμπρησμό και κατοχή όπλων – και των αποκαλύψεων για φρικιαστικές πράξεις που φέρεται να διήρκεσαν μέρες, όπου συχνά εργαζόμενοι του σεξ, να χρειάζονται να ενυδατωθούν, μέσω ενδοφλέβιας υποστήριξης.

Προτού όμως κατηγορηθεί για τη διεύθυνση μιας «εγκληματικής επιχείρησης» και θεωρηθεί απειλή για την κοινωνία, οι διασημότητες συνωστίζονταν για να λάβουν πρόσκληση στα White Parties του Diddy, τα οποία καθόρισαν μια εποχή από το 1998 έως το 2009, στην κατοικία του στο East Hampton.

Οι εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά η DailyMail.com παρουσιάζουν τη λαμπερή λίστα καλεσμένων – ένα πραγματικό «who’s who» της κινηματογραφικής και μουσικής βιομηχανίας – με διασημότητες που έχουν παραμείνει σιωπηλές μετά τη σύλληψη του μεγιστάνα της μουσικής στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Paris Hilton επίσης ήταν τακτική καλεσμένη στα πάρτι, με το πρώτο από αυτά να πραγματοποιείται στις 7 Σεπτεμβρίου 1998, το οποίο η ίδια χαρακτήρισε «εμβληματικό».

Οι φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις θυμίζουν χρονοκάψουλα των διασημοτήτων της εποχής, με ονόματα όπως Howard Stern, Kelly Osbourne, Aretha Franklin, Leonardo DiCaprio, Martha Stewart, Jay-Z και Beyonce, Mariah Carey με τον τότε σύζυγό της Nick Cannon, το διάσημο ζευγάρι Tommy Lee και Pamela Anderson, καθώς και την νεαρή -τότε- Kim Kardashian.

Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της πρώην συντρόφου του Diddy, Kim Porter, μητέρας τριών από τα παιδιά του, η οποία πέθανε το 2018 σε ηλικία 47 ετών. Σε κάποιες φωτογραφίες κάθεται δίπλα στον Diddy, χαμογελαστή με τα δίδυμα τους, D’Lila και Jessie James Combs, στην αγκαλιά της. Δείτε τις εικόνες εδώ.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τη βία που φέρεται να υπέστη από τον Diddy, όπως αποκαλύπτεται στα νέα απομνημονεύματα «In Kim’s Words», τα οποία περιλαμβάνουν υποτιθέμενα ημερολογιακά αποσπάσματα που άφησε πίσω της η Porter.

Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι διασημότητες που παρευρέθηκαν συμμετείχαν σε παράνομες δραστηριότητες, όταν τα παιδιά έφυγαν, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν από τον έλεγχο.

Ο Swoope περιγράφει σκηνές σεξουαλικού εξευτελισμού των καλεσμένων, με την υπόσχεση δισκογραφικών συμβολαίων ή χρημάτων, καθώς και χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως έκσταση και κοκαΐνη.

Σε μια στιγμή, ο Swoope ισχυρίζεται ότι ο Diddy ζήτησε από έναν νεαρό καλλιτέχνη να εκτελέσει μια σεξουαλική πράξη σε έναν σωματοφύλακά του, με αντάλλαγμα 100.000 δολάρια και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, μόνο για να ισχυριστεί αργότερα πως «αστειευόταν». Ο Swoope αναφέρει ότι αποχώρησε από το πάρτι σκεπτόμενος: «Αν αυτό είναι το τίμημα για να είσαι εδώ, δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη ζωή».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα