Διεθνή

Mεξικό: Η στιγμή που κεραυνός σκότωσε δύο ανθρώπους που περπατούσαν σε παραλία

Σοκάρει το βίντεο ενός ανθρώπου που βρισκόταν κοντά στο σημείο

Parallaxi
mεξικό-η-στιγμή-που-κεραυνός-σκότωσε-δύ-1059214
Parallaxi

Τραγικό θάνατο βρήκαν μια 33χρονη γυναίκα που έκανε διακοπές και ένας πλανόδιος πωλητής, όταν τους χτύπησε κεραυνός την ώρα που περπατούσαν σε μία παραλία στο Μεξικό.

Μάλιστα, το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε καρέ καρέ από την κάμερα ενός ανθρώπου που βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου κεραυνοβολήθηκαν η Ελβία ντε Ζεσούς και ο Φέλιξ Άντρες.

Τα δύο θύματα -μεξικανικής καταγωγής- περπατούσαν στην παραλία Μαρουάτα την περασμένη Παρασκευή (15/9) και το βίντεο τους δείχνει να καταρρέουν στην άμμο όταν τους χτύπησε ο κεραυνός, ενώ μία άλλη γυναίκα ουρλιάζει.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα The Sun, ο άνδρας -που πωλούσε αιώρες στην παραλία- έλαβε ιατρική βοήθεια στο σημείο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ζωντανός, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά την άφιξή του.

Παρά τις προσπάθειες τόσο του συζύγου της 33χρονης όσο και διασωστών που βρίσκονταν στην παραλία, η γυναίκα δεν κατάφερε να επανέλθει.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας αναφέρουν ότι ένα τρίτο άτομο τραυματίστηκε αλλά πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ieidiseis.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα