Διεθνή

Νέα τροπή στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν: Η αποκάλυψη για παράνομη υιοθεσία

«Τον ρώτησα τι συμβαίνει και, τελικά, μου εξομολογήθηκε ότι πήγε να εμπλακεί με τον Christian για να κλέψει ένα παιδί από την Praia da Luz από μια πλούσια οικογένεια»

Parallaxi
νέα-τροπή-στην-εξαφάνιση-της-μικρής-μα-941783
Parallaxi

17 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η 3χρονη Βρετανίδα Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο. Έκτοτε και παρά τις συνεχείς αναζητήσεις δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της.

Για αρκετά χρόνια η αστυνομία της Πορτογαλίας και της Αγγλίας που διεξήγαγαν έρευνες, δεν είχαν εντοπίσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από την εξαφάνιση της.

Ωστόσο, έπειτα από μαρτυρίες, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε ένας Γερμανός παιδόφιλος που βρισκόταν στην περιοχή την ίδια περίοδο με την μικρή Μαντλίν. O Christian B. που βρίσκεται στη φυλακή, αρνείται, ωστόσο, οποιαδήποτε εμπλοκή του με την υπόθεση.

Μία νέα λεπτομέρεια, ωστόσο, έρχεται τις τελευταίες ώρες στο «φως», σύμφωνα με το SkyNews. Ένας Βρετανός, ο Ken Ralphs που βρισκόταν στην περιοχή το 2017 αποκάλυψε πως ο Γερμανός παιδόφιλος, μία εβδομάδα πριν την εξαφάνιση είχε εκμυστηρευτεί σε κοινό τους φίλο, πως σχεδίαζε να απαγάγει ένα παιδί πλούσιας οικογένειας, θέλοντας να τον στρατολογήσει. Έπειτα, θα το πουλούσε σε ένα άτεκνο ζευγάρι Γερμανών.

Αποκάλυψε πως ο Γερμανός έκανε την προσφορά στον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς ήταν άφραγκος και ζούσε σε μία σκηνή.

Ο Ralphs έμαθε για την απαγωγή όταν ο κοινός γνωστός του ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου.

«Τον ρώτησα τι συμβαίνει και, τελικά, μου εξομολογήθηκε ότι πήγε να εμπλακεί με τον Christian για να κλέψει ένα παιδί από την Praia da Luz από μια πλούσια οικογένεια», είπε.

Του αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πάρει λύτρα για την απαγωγή, αλλά να δώσει το παιδί σε έναν πελάτη του, ο οποίος θα το πουλούσε σε ζευγάρι.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Ralphs επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και έμαθε από τις ειδήσεις πως η Μαντλίν, είχε εξαφανιστεί από το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα διακοπών της οικογένειας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα