Διεθνή

Νέα Υόρκη: Νεκροί δύο άνδρες που έπεσαν μέσα σε φορτηγό που μετέφερε κοπριά

Τι συνέβη

Parallaxi
νέα-υόρκη-νεκροί-δύο-άνδρες-που-έπεσαν-980639
Parallaxi

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνδρες στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, όταν έπεσαν μέσα σε βυτιοφόρο που μετέφερε κοπριά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το BBC, ένας από τους άνδρες προσπάθησε να φτάσει ένα κομμάτι εξοπλισμού που είχε πέσει μέσα στο βυτιοφόρο.

«Λιποθύμησε και έπεσε μέσα στο βυτιοφόρο», ανέφερε η τοπική αστυνομία, προσθέτοντας ότι ο δεύτερος άνδρας επίσης λιποθύμησε και έπεσε μέσα καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα σε μια φάρμα στο Κέρκλαντ της Νέας Υόρκης, λιγότερο από 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, η αποσύνθεση της κοπριάς μπορεί να παράγει μια σειρά από αέρια, όπως μεθάνιο, αμμωνία και διοξείδιο του άνθρακα, που μπορεί να είναι θανατηφόρα για τους ανθρώπους και τα ζώα όταν προσλαμβάνονται σε υψηλές συγκεντρώσεις, σύμφωνα με την Ένωση Ασφάλειας Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.

Οι αρχές ταυτοποίησαν τους άτυχους άνδρες ως Nathan Doody, 33 ετών, και Tyler Memory, 29 ετών.

Οι εργαζόμενοι στη φάρμα «Champion Farm» κάλεσαν τις αρχές να βοηθήσουν, αλλά οι άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Ένας αγρότης και 13 αγελάδες έχασαν τη ζωή τους στο Ουισκόνσιν το 2016, όταν τους εισέπνευσαν μεθάνιο ή οξείδιο του θείου από μια τεράστια δεξαμενή αποθήκευσης κοπριάς.

Ένας πατέρας και ένας γιος από την Αϊόβα πέθαναν από τις αναθυμιάσεις σε έναν λάκκο με κοπριά χοίρων.

Πηγή: ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα