Διεθνή

Νεκρός ο 20χρονος Philippos Tsanis μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Κατέληξε ο 20χρονος που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο στη Γερμανία

Parallaxi
νεκρός-ο-20χρονος-philippos-tsanis-μετά-τον-άγριο-ξυλο-1180489
Parallaxi

Κατέληξε ο 20χρονος που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Μπαντ Οϊζενχάουζεν στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας. Ο 20χρονος, Philippos Tsanis, είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού μαζί με έναν ακόμα φίλο του από δέκα άτομα σε πάρκο.

Νοσηλευόταν από τις 22 Ιουνίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μαζί με έναν φίλο του, είχαν δεχθεί επίθεση από ομάδα ανδρών, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν. Ο δεύτερος νεαρός νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, ο Philippos Tsanis ήταν προσκεκλημένος στη γιορτή αποφοίτησης της αδελφής του από το γυμνάσιο του Μίντεν. Μετά τη γιορτή, γύρω στη 1:30, ο νεαρός αποχώρησε με τον καλύτερό του φίλο, είτε προκειμένου να συνεχίσουν το πάρτι σε ένα κλαμπ της περιοχής είτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Στην διαδρομή πέρασαν από ένα πάρκο, όπου συνάντησαν ομάδα δέκα ανδρών, με τους οποίους διαπληκτίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες χτύπησαν τους δύο νέους με γροθιές και κλωτσιές και ένας από αυτούς επέμενε ειδικά στον 20χρονο. «Το θύμα υπέστη σοβαρά τραύματα κατά την επίθεση, τα οποία οδήγησαν σε μη αναστρέψιμη απώλεια των εγκεφαλικών λειτουργιών. Εξαιτίας αυτού υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούκας Ρέκερ.

Οι δράστες της επίθεσης διαφεύγουν ακόμη τη σύλληψη και η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα