Διεθνή

Ο Τραμπ δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο Twitter

Η επαναφορά του λογαριασμού του ήρθε μετά την απόφαση του Ίλον Μασκ, ο οποίος πραγματοποίησε "δημοσκόπηση" για το συγκεκριμένο λόγο.

Parallaxi
ο-τραμπ-δεν-ενδιαφέρεται-να-επιστρέψε-545381
Parallaxi

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο Twitter, ακόμη και μετά την απόφαση του Έλον Μασκ, να επαναφέρει τον λογαριασμό του σε λειτουργία, ενώ προηγουμένως, ο νέος ιδιοκτήτης του Μέσου είχε πραγματοποιήσει “δημοσκόπηση”.

Όταν λοιπόν η ισχνή πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της επαναφοράς του λογαριασμού του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, δηλαδή το 51,8% μεταξύ των περίπου 15 εκατομμυρίων χρηστών, ο ίδιος αποφάσισε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει.

«Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό», είπε ο πρώην πρόεδρος όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter από μια επιτροπή στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνδέσμου.

“Ο λαός μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί”, είχε γράψει στο Twitter ο Μασκ δίνοντας το “πράσινο φως” για την επιστροφή την οποία τελικά ο Τραμπ δεν δέχτηκε, δηλώνοντας πως η νέα του πλατφόρμα Truth Social, η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup του Trump Media & Technology Group (TMTG), είχε μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών από το Twitter και τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά».

Ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια οπαδούς πριν του απαγορευτεί στις 8 Ιανουαρίου 2021, άρχισε να συγκεντρώνει οπαδούς και είχε σχεδόν 100.000 οπαδούς μέχρι τις 22:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν αρχικά ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον αποκαταστημένο λογαριασμό το βράδυ του Σαββάτου.

πηγή – news247

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα