Διεθνή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Louis Vuitton θα μεταφέρει τη Φλόγα και τα μετάλλια στο Παρίσι

Έχει αναλάβει να κάνει παρόμοιες κατασκευές από το 1988, αυξάνοντας την προβολή της γαλλικής μάρκας συνδέοντάς την με δημοφιλή αθλητικά γεγονότα

Parallaxi
ολυμπιακοί-αγώνες-2024-η-louis-vuitton-θα-μεταφέρει-τ-1139059
Parallaxi

Με την… συνοδεία της Louis Vuitton θα γίνει η μεταφορά της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού, αλλά και τα μετάλλια που θα αποδοθούν στους νικητές. Η συμφωνία χορηγίας των διοργανωτών της Ολυμπιάδας με την LVMH, ιδιοκτήτρια της μάρκας, περλαμβάνει την παραχώρηση ειδικών μπαούλων ασφαλείας που ανοίγουν σε εξέχουσες προθήκες, με δεκάδες συρτάρια, το καθένα από τα οποία έχει τρία μετάλλια.

Η Louis Vuitton έχει αναλάβει να κάνει παρόμοιες κατασκευές από το 1988, αυξάνοντας την προβολή της γαλλικής μάρκας συνδέοντάς την με δημοφιλή αθλητικά γεγονότα, παρέχοντας τα ειδικά και πολυτελή μπαούλα μεταφοράς σε Rolland Garros, ΝΒΑ και Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι.

Ως μέρος της συμφωνίας χορηγίας ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πολλές μάρκες LVMH συμμετέχουν στους Αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της Place Vendome Chaumet, που σχεδίασε τα μετάλλια και της πολυτελούς μάρκας ανδρικών ενδυμάτων Berluti, σχεδιαστή των στολών για τις γαλλικές ομάδες.

LV_olympics_24670.png

Πηγή / Κεντρική εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα