Διεθνή

Όταν μία στάση λεωφορείου αντιστέκεται σθεναρά…

Η μάχη δόθηκε στο Παρίσι και κέρδισε η στάση!

Parallaxi
όταν-μία-στάση-λεωφορείου-αντιστέκετ-515901
Parallaxi

Πρώτα προσπάθησαν με λοστό, μετά τις πέταξαν μια πέτρα, μετά πάλι με λοστό, ενώ κάποιος δοκίμασε χωρίς αποτέλεσμα να την κλοτσήσει. Μετά πάλι λοστός και πέτρα μέχρι που οι διαδηλωτές παραιτήθηκαν από την προσπάθεια να σπάσουν μια στάση λεωφορείου και απλά προχώρησαν παρακάτω.

Ο στόχος τους μπορεί να ήταν ξεκάθαρος αλλά η στάση αποδείχθηκε ανίκητη. Στο τέλος μάλιστα οι επιτιθέμενοι με πίκρα είπαν πως “είναι αδύνατον”! Το video έκανε την εμφάνιση του στα social Media το Σάββατο, την ημέρα που στο Παρίσι πραγματοποιήθηκαν μεγάλες συγκεντρώσεις σηματοδοτώντας την πρώτη επέτειο από την εμφάνιση των κίτρινων γιλέκων στην Γαλλία.

Οι διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζει ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν με τους χρήστες του twitter ωστόσο να διαφωνούν αν πρόκειται για μέλη των κίτρινων γιλέκων ή απλά για κάποιους ταραξίες που συνηθίζουν στην Γαλλία να ενσωματώνονται στις μεγάλες διαδηλώσεις απλά για να προκαλέσουν επεισόδια.

Μια σειρά σχολίων πυροδότησε και η αντοχή του γυαλιού με μερικούς να θεωρούν πως πίσω από το video βρίσκεται διαφημιστική καμπάνια της κατασκευάστριας εταιρείας, άλλοι ευχόντουσαν να τοποθετηθεί παρόμοιο υλικό στις οθόνες κινητών τηλεφώνων ενώ πολλοί ήταν αυτοί που απλά διαμαρτυρήθηκαν για την καταστροφή δημόσια περιουσίας!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα