Διεθνή

Παρίσι: Επεισόδια με οπαδούς της Παρί που επιτέθηκαν σε φιλάθλους της Νιουκάστλ

Ενόψει της αναμέτρησης του Champions League - Δείτε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media

Parallaxi
παρίσι-επεισόδια-με-οπαδούς-της-παρί-π-1087719
Parallaxi

Ενόψει της αναμέτρησης του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Νιουκάστλ, σημειώθηκαν επεισόδια στο Παρίσι καθώς οργανωμένοι οπαδοί της Γαλλικής ομάδας επιτέθηκαν σε παμπ που είχαν συγκεντρωθεί οι Άγγλοι φίλαθλοι.

Στα social media κυκλοφόρησαν βίντεο που δείχνουν τους ultras της Παρί να περιφέρονται στους δρόμους του Παρισιού, αναζητώντας οπαδούς της Νιούκαστλ, προτού κλιμακωθεί η βία στη γαλλική πρωτεύουσα το βράδυ της Δευτέρας.

Χθες το βράδυ δημοσιεύτηκαν βίντεο με οπαδούς της Νιούκαστλ να προσπαθούν να μπλοκάρουν τις πόρτες, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί της Γαλλική ομάδας πέταξαν φωτοβολίδες και καρέκλες εναντίων τους. Ευτυχώς δεν υπήρξαν δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Η Λέσχη Υποστηρικτών της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ ανάρτησε τη Δευτέρα: «Μείνετε ασφαλείς στο Παρίσι απόψε, μείνετε ενωμένοι και φροντίστε ο ένας τον άλλον». Επίσης η Daily Mail ανέφερε πως ορισμένα μπαρ και παμπ στο κέντρο του Παρισιού έκλεισαν νωρίτερα, κατόπιν εντολής της αστυνομίας λόγω φόβου ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν νέες συγκρούσεις.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για σήμερα (28/11) στις 22:00, με δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται από νωρίς στα πέριξ του γηπέδου, απαγορεύοντας την είσοδο σε άτομα που προσπαθούν να προσεγγίσουν το γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο αποψινός αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες, καθώς θα κριθούν πολλά αναφορικά με το ποια ομάδα θα πάρει το προβάδισμα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, όπου θα ξέρουμε τα ονόματα των συλλόγων που θα συνεχίσουν στην φάση των «16». Αντίστοιχα το ίδιο ενδιαφέρον υπάρχει και σοτν αγώνα της Μίλαν η οποία υποδέχεται στο San Siro την πρωτοπόρο του ομίλου Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Δείτε την βαθμολογία του ομίλου:

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα