Διεθνή

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο που βρισκόταν ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο 37χρονος πέταξε φυλλάδια με θεωρίες συνωμοσίας προτού αυτοπυρποληθεί.

Parallaxi
πέθανε-ο-άνδρας-που-αυτοπυρπολήθηκε-έ-1149843
Parallaxi

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο της Νέα Υόρκης, όπου διεξάγεται η δίκη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 37χρονος Μάξγουελ Αζαρέλο περιέλουσε τον εαυτό του με ένα υγρό προτού πετάξει στον αέρα φυλλάδια με θεωρίες συνωμοσίας. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την ώρα που ολοκληρωνόταν η επιλογή των ενόρκων για τη δίκη του Τραμπ.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή σε κρίσιμη κατάσταση, όπου αργότερα πέθανε, σύμφωνα με το BBC.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ βρισκόταν στο κτίριο για να παρακολουθήσει την επιλογή των ενόρκων, αλλά αποχώρησε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Ο 37χρονος είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη από τη Φλόριντα την περασμένη εβδομάδα. Δεν είχε ποινικό μητρώο στη Νέα Υόρκη και η οικογένειά του στη Φλόριντα δεν γνώριζε ότι είχε ταξιδέψει στην πόλη.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Τυλιγμένος στις φλόγες για πολλή ώρα

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε αρχικά τον άνδρα να πετάει φυλλάδια στον αέρα και μετά τον είδε να περιλούζεται από ένα μπιτόνι και να βάζει φωτιά στον εαυτό. «Σε εκείνο το σημείο σκέφτηκα: “Ωχ Χριστέ μου, τι πρόκειται να δουν τα μάτια μου;”» αφηγήθηκε ο μάρτυρας στο Reuters.

Ο μάρτυρας, είπε ότι ο άνδρας ήταν τυλιγμένος στις φλόγες για αρκετά λεπτά. «Βλέπω μπροστά μου έναν εντελώς απανθρακωμένο άνθρωπο», είπε ένας δημοσιογράφος του CNN σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Άλλοι μάρτυρες είπαν ότι ο άνδρας φαινόταν ήρεμος προτού αρχίσει να περιλούζεται με υγρό. «Είναι δύσκολο να το συλλάβει αυτό ανθρώπινος νους», τόνισε στο Reuters ένας άλλος μάρτυρας.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα