Διεθνή

Ρέθυμνο: Νεκρός βρέθηκε ο πατέρας της 14χρονης που ήταν θύμα βιασμού

Είχε εξαφανισθεί από την περασμένη Τρίτη

Parallaxi
ρέθυμνο-νεκρός-βρέθηκε-ο-πατέρας-της-14-1014963
Parallaxi

Στο Ρέθυμνο, ο πατέρας της 14χρονης κοπέλας που, όπως αποκαλύφθηκε, τη Δευτέρα (05/02), εξωθείτο στην πορνεία και κακοποιείτο συστηματικά από την ηλικία των 12 ετών, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας είχε εξαφανισθεί από την περασμένη Τρίτη (30/01), από την περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, είχε εκδοθεί και Missing Alert από τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Ο πατέρας της ανήλικης από το Ρέθυμνο – σύμφωνα με πληροφορίες – έβαλε τέλος στη ζωή του και, αυτή την ώρα, οι αστυνομικές έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το χρονικό της υπόθεσης στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretalive.gr, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση είχαν φτάσει στις Αρχές πριν από περίπου έξι μήνες και τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα ο οποίος και προφυλακίστηκε.

Κατά το διάστημα που βρισκόταν προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος και για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης. Ακολούθως, λοιπόν, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι, αποκαλύπτοντας και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα