Διεθνή

Ρωσία: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπεσε σε ποτάμι – Τουλάχιστον 4 νεκροί

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία υπήρχαν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα», ανέφεραν οι αρχές.

Parallaxi
ρωσία-λεωφορείο-γεμάτο-επιβάτες-έπεσ-1158338
Parallaxi

Ένα λεωφορείο γεμάτο με πολίτες έπεσε από γέφυρα στον ποταμό Μόικα στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. Οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των επιβατών είναι ακόμη συγκεχυμένες. Το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας ανέφερε ότι είχε ήδη τεθεί υπό κράτηση ο οδηγός και πως έχουν ανασυρθεί άνθρωποι από το λεωφορείο.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία υπήρχαν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα», ανέφεραν οι αρχές.

Στο βίντεο από τη στιγμή της πτώσης, φαίνεται το λεωφορείο να εκτρέπεται της πορείας του και ανεξέλεγκτο να συγκρούεται αρχικά με διερχόμενα αυτοκίνητα και ακολούθως να σπάει τα κιγκλιδώματα της γέφυρας και να πέφτει στον ποταμό.

Μέχρι να φτάσουν τα σωστικά συνεργεία, το λεωφορείο είχε βυθιστεί ολόκληρο στο νερό και μόνο ορατό σημείο ήταν η οροφή του.

Τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης προσπαθούν να εντοπίσουν αγνοούμενους και να ανασύρουν ανθρώπους από το νερό. Στο σημείο βρίσκονται διασώστες, ασθενοφόρα, καθώς και υπάλληλοι της τοπικής διοίκησης.

Μέχρι στιγμής, ο τραγικός απολογισμός είναι τέσσερις νεκροί και άλλοι τέσσερις τραυματίες οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα