Διεθνή

Ρωσία: Μυστήριο με τον θάνατο της κόρης πρώην συνεργάτη του Πούτιν

Ο μυστηριώδης θάνατος έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα θανάτων δημόσιων προσώπων στη Ρωσία

Parallaxi
ρωσία-μυστήριο-με-τον-θάνατο-της-κόρης-1032944
Parallaxi

Η κόρη ενός πρώην συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Μόσχα μετά από αδιαθεσία που ένιωσε.

Η 44χρονη Natalia Bochkareva, κόρη του Vasily Bochkarev βρέθηκε νεκρή στις 11 Ιουλίου από την Αστυνομία, την οποία είχε ειδοποιήσει ο θυρωρός του κτιρίου, μετά από μάταιες προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο μυστηριώδης θάνατος έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα θανάτων δημόσιων προσώπων στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν σημάδια βίας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της απεβίωσε το 2016 από καρκίνο του πνεύμονα. Ο Vasily Bochkarev υπήρξε κυβερνήτης της περιφέρειας Penza από το 1998 έως το 2015 και ανήκε στο κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, «Ενωμένη Ρωσία».

Η Natalia Bochkareva μετά τον θάνατο του πατέρα της ανέλαβε τις επιχειρήσεις επεξεργασίας ξυλείας και αρτοποιίας που είχε υπό την ιδιοκτησία του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Bochkareva πριν από δύο χρόνια έγινε πρωτοσέλιδο σε τα ρωσικά έντυπα καθώς έπεσε θύμα απάτης από μια «μάντισσα» στην οποία έδωσε 16 εκατ. ρούβλια για να πάρει από πάνω της κατάρα.

Ωστόσο, αφού έλαβε τα χρήματα η «μάντισσα» διέκοψε κάθε επαφή με την ίδια και δεν εκπλήρωσε κανένα μέρος της συμφωνίας τους.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα