Σοκ στις ΗΠΑ: 14χρονη έστελνε μηνύματα στο κινητό λίγα λεπτά αφού δολοφόνησε τη μητέρα της

Το βίντεο - ντοκουμέντο προβλήθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της.

Parallaxi
σοκ-στις-ηπα-14χρονη-έστελνε-μηνύματα-σ-1217396
Parallaxi

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο που απεικονίζει μια 14χρονη κοπέλα να παίζει με το κινητό της στην κουζίνα του σπιτιού της στο Μισισιπί, ενώ δευτερόλεπτα πριν έχει εκτελέσει τη μητέρα της.

Το εν λόγω ντοκουμέντο προβλήθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της. Η Κάρλι Γκρεγκ εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 40χρονης μητέρας της και την απόπειρα δολοφονίας του πατριού της, στις 19 Μαρτίου.

Πυροβολήθηκε στο πρόσωπο

Όπως αποδείχθηκε, η μητέρα της 14χρονης, η καθηγήτρια μαθηματικών Άσλεϊ Σμάιλι, είχε πυροβοληθεί θανάσιμα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη της, η έφηβη έστειλε μήνυμα στον πατριό της για να τον πείσει να γυρίσει σπίτι νωρίτερα. «Πότε θα γυρίσεις σπίτι γλυκέ μου;» έγραφε το μήνυμα και σύμφωνα με την κατάθεση του πατριού, η 14χρονη μόλις τον είδε να επιστρέφει σπίτι, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στον ώμο. Ο πατριός της κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και της πήρε το όπλο με την 14χρονη να το βάζει στα πόδια για να γλιτώσει τη σύλληψη.

«Έχεις ξαναδεί ποτέ νεκρό σώμα»

Σοκ προκαλεί επίσης το γεγονός πως πριν επιτεθεί στον πατριό της, η 14χρονη έστειλε μήνυμα και σε μία φίλη της να πάει στο σπίτι της. Όταν αυτή έφτασε, η 14χρονη την ρώτησε «έχεις ξαναδεί ποτέ νεκρό σώμα;», και τότε την οδήγησε στο πτώμα της μητέρας της. Η Γκρεγκ είχε εκμυστηρευτεί στον ψυχίατρο πως το τελευταίο διάστημα κάπνιζε μαριχουάνα αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα και φοβόταν μήπως η μητέρας το μάθαινε. Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα