Διεθνή

Συναγερμός στο Λονδίνο: Νεκρός άνδρας από μαχαιριές έξω από το γήπεδο της Τότεναμ

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η αστυνομία ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της.

Parallaxi
συναγερμός-στο-λονδίνο-νεκρός-άνδρας-993617
Parallaxi

Ένας άνδρας βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, έξω από το γήπεδο της Τότεναμ, στο Λονδίνο.

Η αστυνομία και οι τραυματιοφορείς κλήθηκαν στο Northumberland Park, έξω από «Tottenham Hotspur Stadium», γύρω στις 5:50 π.μ. το πρωί της Κυριακής, τοπική ώρα.

Το θύμα δεν ανταποκρινόταν και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, διαπιστώθηκε εν τέλει ο θάνατός του. Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε πως πιστεύει ότι γνωρίζει ποιος είναι ο άνδρας και θα ενημερώσει την οικογένειά του. Η αστυνομία, συμπεριλαμβανομένων των ιατροδικαστών, εξακολουθεί να βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με όσα αναφέρει το metro.co.uk.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Stephen Johnston-Keay δήλωσε: «Οι σκέψεις μας είναι με τον άνδρα που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του. Μπορώ να διαβεβαιώσω τους κατοίκους της περιοχής ότι εξειδικευμένοι ντετέκτιβ διεξάγουν έρευνες και δεν θα αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα για να εξακριβώσουν τι του συνέβη και να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους υπεύθυνους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κατοίκους της περιοχής για την υπομονή και την κατανόησή τους, ενώ θα συνεχίσουμε αυτό το κρίσιμο έργο. Εάν έχετε πληροφορίες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν, όσο ασήμαντες κι αν φαίνονται, παρακαλούμε να μας τις πείτε. Θα βλέπετε αστυνομικούς στις κλούβες και στις περιπολίες και θα είναι έτοιμοι να σας ακούσουν».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η αστυνομία ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί της.

Η ανακοίνωση της Τότεναμ

Ανακοίνωσε εξέδωσε και η Τότεναμ, η οποία αναφέρει:

«Μετά από ένα περιστατικό κατά το οποίο ένα άτομο έχασε τη ζωή του, κάνουμε τα πάντα για να διευκολύνουμε τη συνεχιζόμενη έρευνα της Αστυνομίας, η οποία είναι υψίστης σημασίας.

»Ο σημερινός απογευματινός αγώνας της Premier League με τη Nottingham Forest θα διεξαχθεί κανονικά, ωστόσο ολόκληρη η Northumberland Park Road και η Vicarage Road, καθώς και το βόρειο άκρο της Worcester Avenue, θα παραμείνουν κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια.

»Θα ενημερώσουμε τους οπαδούς μας όταν μπορέσουμε και θα ζητήσουμε από τους οπαδούς να είναι υπομονετικοί και να δώσουν επιπλέον χρόνο για να ταξιδέψουν.

»Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του θύματος και όλους όσους επηρεάζονται.»

Πηγή: Iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα