Συνελήφθη ο Τράβις Σκοτ – Προκάλεσε αναστάτωση ενώ ήταν μεθυσμένος

Κατηγορείται για καταπάτηση περιουσίας, μετά από προειδοποίηση και άτακτη συμπεριφορά, λόγω μέθης.

Parallaxi
συνελήφθη-ο-τράβις-σκοτ-προκάλεσε-αν-1177927
Parallaxi

Ο Τράβις Σκοτ συνελήφθη στο Μαϊάμι, καθώς φέρεται να προκάλεσε αναστάτωση σε σκάφος που είχε ενοικιάσει με τους φίλους τους.

Ο ράπερ σύμφωνα με το 7News Miami, κατηγορείται για καταπάτηση περιουσίας, μετά από προειδοποίηση και άτακτη συμπεριφορά, λόγω μέθης. Όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι Μπιτς, το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:44 στη μαρίνα του Μαϊάμι Μπιτς.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στη μαρίνα επειδή επικρατούσε αναστάστωση και ήρθαν σε επαφή με τα δύο εμπλεκόμενα μέρη. Ο Σκοτ ​​φέρεται να βρισκόταν σε ένα ναυλωμένο σκάφος, όταν ο ιδιοκτήτης του ζήτησε να φύγει. Η αστυνομία είπε ότι ο Σκοτ ​​«έγινε έξαλλος ουρλιάζοντας βωμολοχίες, έφυγε και επέστρεψε για να προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση».

Ο 33χρονος έχει καταθέσει εγγύηση 650 δολαρίων και αναμένεται να αποφυλακιστεί αργότερα μέσα στη μέρα. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της σύλληψής του.

Πρόσφατα, ο ράπερ είχε εμπλακεί και σε έναν ακόμα καβγά. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα διεθνή πρακτορεία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δείχνουν τον Τράβις Σκοτ να τσακώνεται με τον Τάιγκα στις Κάννες.

Οι δύο τραγουδιστές και πρώην σύντροφοι της Κάιλι Τζένερ ενεπλάκησαν σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα