Διεθνή

Το CNN έκοψε την εκπρόσωπο του Τραμπ στον “αέρα”

Ποιος ήταν ο λόγος

Parallaxi
το-cnn-έκοψε-την-εκπρόσωπο-του-τραμπ-στον-8-1125354
Parallaxi

Πόλωση επικρατεί στις ΗΠΑ λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του πρώτου debate μεταξύ του υποψηφίου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν και του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

Στον αέρα του CNN, που θα φιλοξενήσει και το πρώτο debate, μίλησε σήμερα η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Καρολάιν Λίβιτ.

Όταν η Λίβιτ άρχισε να μέμφεται την αμεροληψία των δημοσιογράφων που θα συντονίσουν το debate, η παρουσιάστρια Κέισι Χαντ, αναγκάστηκε να την κόψει.

«Θα σταματήσουμε εδώ, αν συνεχίσετε»

Η Χαντ ρώτησε τη Λίβιτ ποια είναι θα είναι στρατηγική του Τραμπ στο επικείμενο ντιμπέιτ. «Ο πρόεδρος Τραμπ είναι καλά προετοιμασμένος ενόψει των debate της Πέμπτης. Σε αντίθεση με τον Τζο Μπάιντεν, δεν χρειάζεται να κρύβεται και να έχει τους συμβούλους του να του λένε τι να πει. Ο πρόεδρος Τραμπ ξέρει τι θέλει να πει», απάντησε.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Τραμπ πηγαίνει συνειδητά σε ένα εχθρικό περιβάλλον σε αυτό το ίδιο το δίκτυο του CNN με συντονιστές του debate που έχουν κάνει πολύ γνωστές τις απόψεις τους γι’ αυτόν τα τελευταία οκτώ χρόνια με την προκατειλημμένη κάλυψή του», συνέχισε.

Στο σημείο η Χάντ ξεκαθάρισε ότι οι συνάδελφοί της είναι «επαγγελματίες» και κάλεσε τη Λίβιτ να ανακαλέσει όσα είπε, αλλά η εκπρόσωπος του Ντόναλν Τραμπ συνέχισε να επιτίθεται στους συντονιστές.

«Θα σταματήσουμε εδώ, αν συνεχίσετε», την προειδοποίησε και πράγματι μετά από λίγο την έκοψε από τον αέρα, λέγοντας «λυπάμαι … Καρολάιν ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Είσαι ευπρόσδεκτη να επανέλθεις ανά πάσα στιγμή».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα