Το Ιράν προειδοποιεί ότι «ο πόλεμος είναι κοντά στο να επεκταθεί και σε άλλα μέτωπα»

«Ο χρόνος για μια πολιτική λύση στη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και των παλαιστινιακών φατριών εξαντλείται» τονίζει η Τεχεράνη.

Parallaxi
το-ιράν-προειδοποιεί-ότι-ο-πόλεμος-εί-1070485
Parallaxi

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν, δήλωσε ότι ο χρόνος για μια πολιτική λύση στη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και των παλαιστινιακών φατριών εξαντλείται και ο πόλεμος πλησιάζει στο στάδιο της εξάπλωσης σε άλλα μέτωπα.

Συγκεκριμένα, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν, ανακοίνωσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ότι συζήτησε τηλεφωνικά το παλαιστινιακό ζήτημα με τους ομολόγους του της Τυνησίας, της Μαλαισίας και του Πακιστάν.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ο Ιρανός υπουργός: «Σήμερα, στην επικοινωνία μου με τους ομολόγους μου της Τυνησίας, της Μαλαισίας και του Πακιστάν, τονίστηκε η ανάγκη να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό οι σιωνιστικές δολοφονίες και τα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα και να σταλεί γρήγορα ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή. Τόνισα ότι ο χρόνος για μια πολιτική λύση εξαντλείται και ότι ο πόλεμος πλησιάζει αναπόφευκτα στο στάδιο όπου είναι πιθανό να επεκταθεί και σε άλλα μέτωπα».

πηγη ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα