Διεθνή

Tουρκία: Συγκρούστηκε φορτηγό με λεωφορείο – Τουλάχιστον 4 νεκρούς

Tο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06.30 στον αυτοκινητόδρομο D300 στην περιοχή Develi.

Parallaxi
tουρκία-συγκρούστηκε-φορτηγό-με-λεωφο-449781
Parallaxi

Μια τραγωδία στον αυτοκινητόδρομο Μαλάτια-Καϊσέρι σημάδευσε τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς στην Τουρκία. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης νωρίς το πρωί της Τρίτης επιβατικό λεωφορείο και φορτηγό συγκρούστηκαν στον αυτοκινητόδρομο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς και 36 τραυματίες με τις αρχές να εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να ανέβει.

Όπως μετέδωσε το CNN Turk το λεωφορείο χτυπήθηκε από πίσω από φορτηγό που ταξίδευε προς την ίδια κατεύθυνση με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Βίντεο που αναρτήθηκε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο δείχνει ασθενοφόρα στο σημείο με τους τραυματίες να μεταφέρονται σε νοσοκομεία της πόλης.

Tο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06.30 στον αυτοκινητόδρομο D300 στην περιοχή Develi. Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ που στον ιστότοπό της δημοσίευσε φωτογραφίες από τις προσπάθεις των διασωστών μέσα στο αναποδογυρισμένο λεωφορείο ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους τριάντα έξι.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, στο δρόμο είχε δημιουργηθεί παγετός λόγω κρύου. Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες μετά την ανατροπή του, στο λεωφορείο προσέκρουσε στη συνέχεια φορτηγό όχημα που εκινείτο προς την ίδια κατεύθυνση. Το τουριστικό λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από Κωνσταντινούπολη προς την Μαλάτια.

Πηγές: CNN Turk, Ηaber, Anadolu, Hürriyet

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μανδαλίδης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα