Διεθνή

Τραμπ για πρίγκιπα Χάρι: «Πρόδωσε τη βασίλισσα, εγώ δεν θα τον προστάτευα»

Επίθεση στον πρίγκιπα Χάρι έκανε με δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως αν ήταν αυτός στην κυβέρνηση και όχι ο Μπάιντεν, δεν θα του έδινε βίζα παραμονής.

Parallaxi
τραμπ-για-πρίγκιπα-χάρι-πρόδωσε-τη-βα-971452
Parallaxi

Απειλητικός εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον πρίγκιπα Χάρι λέγοντας ότι ο δούκας του Σάσεξ θα είναι «μόνος του» εάν κερδίσει μια δεύτερη θητεία φέτος, αφού ισχυρίστηκε ότι «πρόδωσε τη βασίλισσα».

«Δεν θα τον προστάτευα. Πρόδωσε τη βασίλισσα (Ελισάβετ). Αυτό είναι ασυγχώρητο. Θα ήταν μόνος του αν ήταν στο χέρι μου. Νομίζω ότι ήταν πολύ ευγενικοί μαζί του μετά από αυτό που έκανε», είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας πως ο Μπάιντεν παραβλέπει το γεγονός ότι ο Χάρι έχει δηλώσει δημόσια πως έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και παρ’ όλα αυτά του επιτρέπει να μένει στις ΗΠΑ.

«H κυβέρνηση Μπάιντεν προστατεύει τον Χάρι»

Μιλώντας στο συνέδριο πολιτικής δράσης των Συντηρητικών στο Όξον Χιλ του Μεντ, ο Τραμπ επέκρινε την κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν επειδή είναι «πολύ ευγενική» προς τους Σάσεξ από τότε που ο Χάρι και η Αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020.

«H κυβέρνηση Μπάιντεν προστατεύει τον Χάρι στη μάχη για την έκδοση βίζας, ενώ έχει κάνει τη χρήση ναρκωτικών» πρόσθεσε σχετικά. Κατά την είσοδο στις ΗΠΑ, οι ξένοι ταξιδιώτες συμπληρώνουν ένα φυλλάδιο στο οποίο πρέπει να δηλώσουν αν έχουν κάνει ναρκωτικά ή όχι και ο Τραμπ θεωρεί πως ο Χάρι από τη στιγμή που έχει δηλώσει πως έχει κάνει, δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Ο Δούκας του Σάσεξ στο βιβλίο του, «Spare», παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση μαριχουάνας και κοκαΐνης.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα