Διεθνή

Βρετανία: Ένα παιδί έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι

Το παιδί δεν κατάφερε να βγει από το σπίτι όπως τα άλλα τρία και, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Parallaxi
βρετανία-ένα-παιδί-έχασε-τη-ζωή-του-μετ-1033307
Parallaxi

Ένα παιδί βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι όπου διέμενε.

Μία γυναίκα και άλλα τρία παιδιά κατάφεραν να βγουν έξω και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο στη μία τα ξημερώματα ύστερα από κλήσεις που έλαβε από την πυροσβεστική υπηρεσία σχετικά με «σοβαρή πυρκαγιά σε σπίτι».

Επί του παρόντος, στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και σε συνεργασία με την πυροσβεστική διεξάγουν έρευνες ώστε να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

«Στις 1:08 σήμερα το πρωί, η αστυνομία κλήθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία σε αναφορές για σοβαρή πυρκαγιά σε σπίτι στην Κινγκσντέιλ Ντράιβ, στο Μπράντφορντ» είπε συγκεκριμένα εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Και πρόσθεσε: «Μια γυναίκα και τρία παιδιά κατάφεραν να διαφύγουν από το ακίνητο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Τα τραύματά τους δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους. Δυστυχώς, ακόμη ένα παιδί βρισκόταν μέσα στο σπίτι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα