Ελλάδα

Αναβλήθηκε η δίκη των Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη;

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Parallaxi
αναβλήθηκε-η-δίκη-των-ελλήνων-στρατιω-296406
Parallaxi

Προς αναβολή οδεύει -αν δεν αναβλήθηκε ήδη- όπως όλα δείχνουν η δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αδριανούπολη και αναμενόταν να εκδικαστεί η υπόθεσή τους σήμερα το πρωί.

Όπως ενημερώσαμε σχετικά ΕΔΩ τα σενάρια ήταν πολλά με την αγωνία να μεγαλώνει τόσο για τις οικογένειές τους -οι οποίες βρίσκονται στην Αδριανούπολη παρά το γεγονός πως η δίκη είχε ανακοινωθεί πως θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών- αλλά και για το σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε Μέσα και όσα μεταδόθηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η εκδίκαση της υπόθεσης αναβάλλεται χωρίς να διευκρινίζονται ακόμα οι λόγοι αναβολής ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών θα ασκήσουν έφεση κατά της προφυλάκισής τους.

UPDATE: Δεν έχει ξεκινήσει η δίκη ακόμα – δεν έχουν μεταφερθεί στο δικαστικό μέγαρο της Αδριανούπολης οι δύο στρατιωτικοί σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ αυτή την ώρα. Οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων κατέθεσαν αίτημα προς αποφυλάκιση το οποίο και εξετάζεται μέχρι στιγμής.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα